1 jaar Vast & Zeker zakelijk contract Essent met €75,- Korting bij online aanmelding!

Essent doet goede zaken op de energiemarkt. Reeds geruime tijd zitten ze tussen de grote spelers en doen het niet onaardig. Als producent en leverancier van ‘groene’ stroom en gas proberen ze de concurrentie altijd een stap voor te zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld aan de ene kant hun tarieven laag houden vanwege de eigen productie. Aan de andere kant is het bedrijf ook heel milieu bewust. Als energieleverancier hebben ze producten voor de particuliere en zakelijke klant. Recent heeft Essent een zakelijke campagne gelanceerd en zullen deze contracten beter bekeken worden. Voor de zakelijke klanten zijn nu de 1 jaar en 3 jaar Vast & Zeker energiecontracten ter beschikking. En de campagne is een online campagne, dus u hoeft geen tijd te verliezen door kantoren af te lopen.

Essent 1 jaar Vast & Zeker contract + €75,- op uw zakelijke rekening

Bent u toe aan een nieuw zakelijk contract? Vindt u dat het tijd is om over te stappen? U kunt dan Essent benaderen om uw zakelijk energiecontract in orde  te maken. Het 1 jaar Vast & Zeker contract van Essent is alvast een heel goede start. Met dit zakelijk contract kunt een jaar lang profiteren van een vaste, voordelige prijs. Gedurende dat jaar hoeft u zich niet druk te maken over eventuele prijsstijgingen en andere zaken. En bij het online sluiten van dit contract krijgt u €75,- gestort op uw zakelijke rekening. Snel, voordelig en simpel. Daar gaat deze campagne om: ONLINE aanmelden. 

Als u eenmaal klant bent bij Essent kunt u dan 24/7 inloggen met MIJN ESSENT ZAKELIJK en online uw gegevens, facturen en verbruik checken. Essent noemt dit de Zekerheidsgarantie. Ga voor Essent zakelijk en profiteer van de voordelen!

Plaats een reactie