Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Accountant

Heeft u een accountant nodig? Dan heeft u keuze uit verschillende accountants door heel Nederland. Veel ondernemers vinden het prettig als zij een accountant in de buurt hebben. Zo kunt u ook met elkaar op de koffie en de nodige zaken bespreken. Het kan natuurlijk lastig zijn om de juiste specialist te vinden. Gelukkig kunt u ook daarvoor gemakkelijk online vergelijken. Daarvoor kunt u het onderstaande formulier invoeren. U kunt dan offertes ontvangen van verschillende specialisten. Een offerte opvragen is én blijft altijd vrijblijvend.

Ontvang een prijsopgave

Bent u op zoek naar een geschikte accountant? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang een prijsopgave in uw mailbox. U kunt daarmee flink besparen en bovendien kiest u voor een kwalitatieve specialist.

[Formulier]

Wat doet een accountant?

Een accountant is een specialist die zich kan buigen over de financiën of de administratie. Hij of zij kan aangeven hoe betrouwbaar een jaarrekening van een bedrijf is. Het betreft een beschermd beroep: niet iedereen mag zich dus zomaar accountant noemen. Er is een uitgebreide opleiding voor nodig en bovendien mag de nodige ervaring niet ontbreken. Een accountant controleert de jaarrekening of stelt deze samen. Ook heeft de specialist een adviserende rol voor een onderneming.

De specialist gaat de cijfers van een onderneming na en analyseert deze. Op basis daarvan kan er bijvoorbeeld bespaard worden of kan er gekeken worden waar nog meer winst te behalen is. Een goede accountant levert dus veel geld op. Daarnaast kan er gekeken worden naar lekken in de organisatie: ontbreekt er ergens geld op een bepaalde afdeling? Dan kan de specialist dit opsporen en aanpakken. De meeste accountants zijn actief in het MKB. De MBK-accountant wordt ook wel gezien als de ‘financiële huisarts’ van een onderneming.

Accountant vergelijken?

Heeft u een specialist nodig voor uw onderneming? Dan kunt u accountants vergelijken via onze website. Hierbij kunt u vrijblijvend offertes opvragen. Uiteraard bepaalt u zelf uiteindelijk voor welke specialist u kiest. Zit er onverhoopt geen geschikte kandidaat bij of heeft u een andere oplossing gevonden? Dan kunt u simpelweg afzien van de offertes. Een offerte opvragen is namelijk altijd vrijblijvend. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord