Alleen online: €175 retour op je rekening van Engie-energie

Engie-energie heeft een mooie web-only actie: Ontvang €175 retour op je bankrekening wanneer je kiest voor een 1 jarig energiecontract van Engie. Heldere energieprijzen  bij Helder 1 jaar tijdens deze looptijd heeft u dus geen last van prijs veranderingen.

Hoeveel bent u kwijt aan energiekosten bij Engie?

Wat u exact gaat betalen bij Helder 1 jaar hangt af van wat u meestal aan energie en gas verbruikt. We kunnen u wel een snel rekensommetje geven: verbruikt u 3500 kWh energie en 1175 m3 gas? Dan is uw voorschotbedrag €119 per maand.

Engie doet het slimmer en duurzamer

Engie is het vernieuwde duurzame onderdeel van Electrabel en dat ziet u ook aan het logo. Zij produceren op een groenere en slimmere manier duurzame energie. Engie Helder biedt u altijd voordelige groene stroom en u kunt kiezen voor een variabel tarief maar ook voor een 1 jarig of 3 jarig tarief.

Web only aanbieding ook voor zakelijke klanten

Ook als zakelijke klant kunt u kiezen voor deze web-only actie! De prijzen zijn inclusief BTW. Wilt u weten of u nog meer kunt besparen? Doe dan het liefst vandaag nog de energie vergelijk check op Vergelijk.com en vergelijk meerdere aanbiedingen. Start direct uw vergelijking en pak uw voordeel vandaag nog. Heeft u een bedrijf? Bekijk dan ook eens de zakelijke energie vergelijker en bespaar als dat mogelijk is ook op uw zakelijke energie kosten.

Plaats een reactie