Alles in 1

Alles in 1 pakketten vergelijken

Wilt u alles in 1 pakketten en eventuele aanbiedingen met elkaar vergelijken? Het kan gratis en snel met de alles-in-1 vergelijker van Vergelijk.com. Wij zetten de verschillende alles in 1 pakketten graag voor u op een rij, zodat u precies weet welk pakket u het beste kunt kiezen. Wij bieden u kosteloos een waardevolle vergelijking van alles in 1 pakketten, waarmee u kan bepalen wat de beste keuze is. Vul de vergelijker in en u ziet het complete aanbod.

Internet is sowieso een vereiste

Binnen het alles in 1 pakket krijgt u allereerst de beschikking over internet. Afhankelijk van de aanbieder die u kiest kunt u rekenen op internet via ADSL (de telefoonlijn), via de kabel of via glasvezel. Het voordeel van de kabel is dat het verlies aan snelheid over het algemeen wat kleiner is, dan bij ADSL. Bij internet via glasvezel is er zelfs helemaal geen sprake van verlies aan snelheid en ligt de uploadsnelheid net zo hoog als de downloadsnelheid. Kijk binnen het alles in 1 pakket goed naar de snelheid van het internet en houdt er rekening mee dat 10 Mbit/s gelijk staan aan ongeveer 1,5 MB/s.

Bellen

Daarnaast maakt bellen over het algemeen onderdeel uit van het alles in 1 pakket. Het gaat om de vaste telefoonaansluiting, aangezien we daar in Nederland nog altijd op grote schaal gebruik van maken. Kies voor een voordelige manier van bellen, of wellicht zelfs voor de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van uw telefoon. Kies voor een abonnement waarbij u in de daluren vrij mag bellen (de avonden en weekenden), of zorg ervoor dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over de telefoonkosten.

Televisie

Ten derde maakt televisie onderdeel uit van het alles in 1 pakket dat u af kunt nemen. Uiteraard kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende pakketten, die u vervolgens naar uw wens uit kunt breiden. Zorg er in ieder geval voor dat u televisie in HD kunt kijken, aangezien u op die manier profiteert van de haarscherpe beelden die er tegenwoordig worden uitgezonden. Daarnaast kunt u naast de reguliere bekende zenders kiezen voor een meer uitgebreid pakket, zodat u diverse themakanalen tot uw beschikking heeft. Tenslotte kunt u televisie binnen het alles in 1 pakket uitbreiden met bijvoorbeeld een sport- of een filmzender.

Snelheid van het internet

Kijk bij het vergelijken van een alles in 1 pakket in ieder geval goed naar de snelheid van het internet. Met ongeveer 10 Mbit/s heeft u voldoende om snel te kunnen internetten en filmpjes op Youtube te kunnen bekijken. Wilt u ook films of andere grote bestanden downloaden? Kies dan bij voorkeur voor 20 – 50 Mbit/s en ga voor de hogere snelheden op het moment dat u met meerdere computers gebruik wenst te maken van het internet. Houd er rekening mee dan 10 Mbit/s gelijk staan aan 1,5 MB/s, waardoor het downloaden van een film ongeveer een uurtje zal duren.

Kosten voor het bellen

Gaat u het alles in 1 pakket vergelijken op basis van het bellen, kijk dan in ieder geval goed naar de kosten die men u hiervoor in rekening zal brengen. Welk bedrag betaalt u per minuut en zit er verschil in het bellen naar vaste of mobiele nummers? Hoe zit het met de mogelijkheid tot het bellen naar het buitenland en kunt u kiezen voor een vast tarief per maand? Ga bij voorkeur voor het vaste bedrag per maand, om vervolgens onbeperkt gebruik te kunnen maken van uw telefoonaansluiting.

Aantal televisiezenders en de kwaliteit

U kunt het alles in 1 pakket tenslotte vergelijken door goed te kijken naar de zenders die u tot uw beschikking krijgt op uw televisie. Om hoeveel zenders gaat het en worden deze analoog of digitaal aangeboden? Ontvangt u de beelden in HD, is er sprake van interactieve televisie en dient u zelf de hardware aan te schaffen om hier gebruik van te kunnen maken? Het zijn stuk voor stuk belangrijke elementen, die bepalen of u er verstandig aan doet om een alles in 1 pakket aan te schaffen bij de aanbieder die u voor ogen heeft.