Alles in 1 zakelijk

Wij zetten de belangrijke factoren op een rij, op basis waarvan u de verschillende aanbieders kunt bekijken.


Doelgroep van het alles in 1 zakelijk pakket

Kijk allereerst goed naar de doelgroep van het alles in 1 zakelijk pakket. Voor wie is het pakket bedoeld, bijvoorbeeld wanneer u kijkt naar de snelheid van het internet en het aantal telefoonlijnen dat u tot uw beschikking krijgt. Kunt u daar als ZZP’er goed mee uit de voeten, biedt het voldoende voor het MKB of kunt u er zelfs als groter bedrijf mee aan de slag? Bepaal aan de hand van bijvoorbeeld de snelheid van het internet of alle computers binnen uw bedrijf gebruik zullen kunnen maken van het alles in 1 zakelijk pakket dat u af wenst te sluiten.

Onderdelen van het pakket

Kijk vervolgens naar de verschillende onderdelen van het alles in 1 zakelijk pakket. Neemt u zowel internet als telefonie af en kunt u daarnaast bijvoorbeeld gebruik maken van digitale televisie? Hoe zit het met de mogelijkheden om pinnen en chippen aan te bieden en is er sprake van meerdere telefoonlijnen? Ga uit van de diensten die u nodig heeft en bepaal op basis daarvan welk pakket u nodig heeft. Het is verstandig om uw voorkeuren met betrekking tot het alles in 1 zakelijk pakket nu eerst op een rij te zetten, om vervolgens een vergelijking op basis van uw wensen uit te voeren.

Contractduur

Kijk tenslotte altijd goed naar de contractduur bij een alles in 1 zakelijk pakket, aangezien dit bepaalt hoe lang u eraan vast zal zitten. Een contractduur van 1 – 3 jaar is niet ongebruikelijk, maar u dient dan wel zeker te zijn van de kwaliteit van het pakket. Wilt u een meer uitgebreid pakket afsluiten? Dan is de kans groot dat de contractduur gemakkelijk oploopt naar 3 – 5 jaar. Het voordeel van de langere contractduur is dat bijvoorbeeld de aansluitkosten vaak weg zullen vallen, of dat u een lager bedrag per maand betaalt.

Alles in 1 zakelijk vergelijken

Vergelijk de voordeligste alles in 1 zakelijk pakketten vergelijken.