Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Vergelijken

Wilt u graag voordelig surfen op het internet, voordelig bellen én voordelig televisiekijken? Dan kunt u alles in 1 vergelijken via Vergelijk.com! Voer uw postcode + huisnummer in en het overzicht toont direct alle beschikbare aanbieders op uw woonadres. Een nieuw contract afsluiten kan met slechts enkele klikken op de knop.

Waarom alles in 1 vergelijken?

Alles in 1 vergelijken is een ontzettend verstandige keuze, indien u thuis graag zowel internet, televisie als telefonie wilt. Echter zijn er talloze aanbieders beschikbaar in Nederland én welke is in uw geval nu het voordeligste? Het is natuurlijk ontzettend vervelend als u de verschillende websites van telecomaanbieders bij af moet. Gelukkig hoeft dat niet! U kunt namelijk eenvoudig alles in 1 vergelijken via Vergelijk.com. Op basis van uw invoer staat het goedkoopste pakket, in uw situatie, altijd bovenaan.

Een factuur voor alle afgenomen diensten

Als u alles in 1 vergelijken gaat, weet u nadien ook zeker dat u altijd een factuur ontvangt. Hier staan de kosten op voor zowel telefonie, televisie als internet. Daarmee krijgt u niet langer verscheidene facturen voor de verschillende diensten. Dat heeft natuurlijk een aantal voordelen, zoals onder andere minder rompslomp in uw eigen administratie. Immers hoeft u minder te verwerken! Bovendien profiteer u van een extra scherp tarief, omdat u alle diensten bij eenzelfde aanbieder afneemt.

De voordelen van alles in 1

Alles in 1 vergelijken kent natuurlijk vele voordelen, waaronder:

 • Een flinke besparing op de maandelijkse lasten, als we dat vergelijken met losse producten van verschillende aanbieders;
 • Een duidelijk factuur met alle diensten;
 • Doorgaans geniet u van sneller internet tegen een scherpe prijs;
 • U heeft een centraal punt waar u heen kunt voor uw vragen. Immers is dit altijd dezelfde aanbieder.

Kies voor de juiste internetsnelheid

Als u alles in 1 vergelijken gaat, is het belangrijk dat u let op de verschillende snelheden. Hieronder lichten we de verschillende opties toe. Het is wel belangrijk om erbij te vermelden dat de laatste optie, glasvezelinternet, nog niet overal beschikbaar is.

ADSL

ADSL is een digitale verbinding, welke verwerkt wordt over de telefoonlijn. Het downloaden gaat altijd sneller dan het uploaden. Er wordt een zogeheten splitter gebruikt om het telefoonsignaal en internetlijn uit elkaar te houden. U heeft dan ook een ADSL-modem nodig, indien u kiest voor deze verbinding. ADSL heeft snelheden tot circa 50 Mb/s. Er zijn verscheidene goedkope abonnementen mogelijk en bovendien is het vrijwel overal in Nederland beschikbaar. Daarmee heeft u ook een uitgebreide keuzemogelijkheid. Wel is het zo dat signaal aanzienlijk zwakker wordt, indien u meer dan twee kilometer van de wijkcentrale woont. Ook wanneer u gebruikmaakt van interactieve tv, zal dat van invloed zijn op uw downloadsnelheid. ADSL wordt daarom ook aangeraden voor kleine huishoudens.

Kabel

Kabelinternet wordt via de kabel naar een huishouden gestuurd. Ieder huishouden heeft een eigen frequentie op de kabel. Om internet via de kabel te kunnen ontvangen, is daarvoor een kabelmodem nodig. Kabelaanbieders leveren naast internet ook telefonie en televisie. Vaak is televisie zelfs een basisdienst, omdat deze over dezelfde lijn gaat. Als u alles in 1 vergelijken gaat, is kabelinternet dan ook een prima keuze. De afstand tussen de wijkcentrale en uw huis heeft ditmaal geen invloed op de internetsnelheid. Internetsnelheden kunnen oplopen tot wel 200 Mb/s. Er is echter wel weinig keuzevrijheid. Per regio is namelijk maar een kabelaanbieder.

Glasvezelinternet

Glasvezelinternet is nog vrij nieuw. Het biedt momenteel de hoogste internetsnelheden. In sommige gevallen kan de snelheid oplopen tot wel 500 Mb/s. Het is dan ook zeer geschikt voor intensieve internetgebruikers. Hierbij kunt u denken aan een huishouden dat ontzettend veel downloadt, veel actieve computers en smartphone heeft en verscheidene gamesconsoles in huis heeft. Bij glasvezelinternet kunt u net zo snel uploaden als downloaden. Dat is erg uniek. Glasvezelinternet is vaak iets duurder en is tevens nog niet overal beschikbaar in Nederland.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

alles in 1 vergelijken

Welke snelheid past bij mij?

Het is fijn om te weten welke snelheden er zijn als u alles in 1 vergelijken gaat. Echter is het ook belangrijk om te weten welke snelheid u nu precies nodig heeft. Daarvoor hebben we een handig overzicht gemaakt:

 • 20 Mb/s – Geschikt voor kleinere huishoudens met maximaal twee personen – U kunt hiermee prima e-mailen, op het internet surfen en video’s streamen.
 • 40 Mb/s – Geschikt voor huishoudens met twee of drie personen – U kunt YouTube video’s relatief snel op HD streamen en online gamen kan probleemloos.
 • 100 Mb/s – Geschikt voor huishoudens met circa vier personen – U kunt tegelijkertijd internetten, online gamen en verschillende smartphones en computers aansluiten op het Wi-Fi-netwerk zonder problemen.
 • 150 Mb/s – Deze internetsnelheid is geschikt voor huishoudens met vijf of meer personen – U kunt allemaal tegelijkertijd razendsnel internetten met talloze computers, gameconsoles en smartphones.
 • 300 Mb/s of nog hoger – Dit is een extreem hoge internetsnelheid, welke geschikt is voor de zwaardere internetgebruikers. Downloaden kan op extreem hoge snelheden en alles kan tegelijkertijd.

Downloaden en uploaden

Zowel downloaden en uploaden zijn dagelijkse bezigheden via uw smartphone of computer. Wellicht staat u er niet bij stil hoe vaak u downloadt en uploadt. Als u een foto op Instagram plaatst, bent u al aan het uploaden. Als u een afbeelding via WhatsApp ontvangt, bent u die aan het downloaden. Hoe hoger de uploadsnelheid, hoe sneller u een afbeelding kunt plaatsen op Instagram of Facebook. Ook wanneer u foto’s van uw smartphone naar Google Foto’s of een andere clouddienst wilt verplaatsen, bent u aan het uploaden. Het is dan wel zo fijn als dit zo snel mogelijk gebeurt. In het vergelijkingssysteem kunt u precies zien hoe hoog de upload- en downloadsnelheid is. Het is raadzaam om hiernaar te kijken als u alles in 1 vergelijken gaat.

Uw voorkeuren voor het aantal belminuten

Als u alles in 1 vergelijken gaat, kunt u ook voorkeuren aangeven inzake het bellen. Zo kunt u onder andere aangeven hoeveel belminuten u wilt. Als u wilt, kunt u ook onbeperkt bellen selecteren. Vaak is dit niet eens heel veel duurder en dan hoeft u zich ook nooit zorgen te maken over uw belminuten.

Voorkeur voor een aanbieder?

In sommige gevallen kan het verstandig zijn om te filteren op een bepaalde aanbieder. Zo bieden verscheidene aanbieders combinatiepakketten met telefoonabonnementen. Als u bijvoorbeeld een KPN-abonnement voor uw smartphone heeft, kan het ook verstandig zijn om KPN Thuis te nemen. Datzelfde geldt voor VodafoneZiggo, Telfort en T-Mobile. Hieronder lichten we de verschillende voordelen toe.

KPN Compleet

Indien u een KPN-abonnement voor uw smartphone heeft, kan het ook raadzaam zijn om KPN voor thuis te nemen. U heeft namelijk de volgende voordelen met KPN Compleet:

 • Maandelijks vijf euro korting per mobiel abonnement;
 • Keuze uit een extra televisiepakket bij het tv-aanbod (films, tv plus of kids pakket);
 • Gratis verdubbelde data voor uw smartphone;
 • Gratis onderling bellen met ander KPN’ers;
 • MB’s schenken aan anderen op hetzelfde woonadres.

Telfort CombiVoordeel

Als u alles in 1 vergelijken gaat is het ook raadzaam om te kijken naar de voordelen van Telfort, indien u een mobiel abonnement heeft bij deze provider. De voordelen zijn als volgt:

 • Tweemaal zoveel MB’s, belminuten en sms’jes;
 • Telfort Veilig (voor computerbeveiliging);
 • Gratis HBO-pakket (HBO 1, 2 en 3 + GO app);
 • Gratis opnemen;
 • Kids-entertainmentpakket;
 • Vijf euro per maand korting op uw factuur, inclusief interactieve tv.

VodafoneZiggo

Vodafone en Ziggo zijn reeds met elkaar gefuseerd. De twee bedrijven bieden voordelen indien u een internetabonnement van minimaal 30 Mb/s combineert met een tv-pakket. Als u dan minimaal een Vodafone-abonnement hebt met Scherp, Start, Smart, Red of Black, profiteert u dan de volgende voordelen:

 • Gratis dubbele data op uw mobiele abonnement;
 • Gratis veilig onlinepakket ter waarde van 6,95 euro per maand;
 • Keuze uit een gratis, extra televisiepakket (Sport, Kids of Films/Series);
 • Vijf euro korting op uw mobiele abonnement.

T-Mobile

Tot slot biedt ook T-Mobile nog een combinatiepakket. T-Mobile biedt bovendien voordelige alles in 1 pakketten. U geniet van de volgende voordelen:

 • Maandelijks 2,50 euro korting op uw T-Mobile Thuis factuur;
 • Er worden geen aansluitkosten gerekend op de vaste aansluiting;
 • Gratis Fox Sports Eredivisie of Fox Sports Compleet voor slechts vijf euro per maand.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

alles in 1 vergelijken ziggo vodafone

Profiteer van kortingen en extra’s per aanbieder

Als u alles in 1 vergelijken gaat, kunt u profiteren van talloze kortingen en extra’s. Zoals we hierboven al omschreven, is het verstandig om rekening te houden met de voordelen per aanbieder. Heeft u bijvoorbeeld een mobiel abonnement bij Vodafone? Dan biedt Ziggo ontzettend veel voordelen. Datzelfde geldt natuurlijk voor de andere aanbieders. Houd daar rekening mee als u alles in 1 vergelijken gaat.

Kies uw televisieopties

In het vergelijkingssysteem heeft u ook de mogelijkheid om te filteren op bepaalde televisieopties. Zo kunt u onder andere aangeven of u ook extra diensten in het pakket wilt. Zo is opnemen een leuke feature die veel tv-aanbieders tegenwoordig bieden. Ook uitzending gemist kan erg handig zijn, alhoewel daar tegenwoordig ook al verschillende apps voor bestaan op de smart tv’s. Wel is het verstandig om meerdere televisies aan te klikken, indien u die heeft.

Postcodecheck

In het vergelijkingssysteem is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en eventuele toevoeging invoert. Niet iedere aanbieder is namelijk beschikbaar op ieder woonadres. Zo is er maar een kabelaanbieder per regio. ADSL wordt daarentegen wel breder aangeboden door verschillende aanbieders. Op basis van uw postcode kunt u gemakkelijk een goede en persoonlijke vergelijking maken. Uiteraard worden al uw gegevens verstuurd over een beveiligde verbinding. Wij bewaren uw gegevens verder niet op onze website. U gegevens zijn dan ook altijd veilig.

Hoe werkt overstappen?

Wilt u graag alles in 1 vergelijken? Dan is het overstappen straks ook erg gemakkelijk. U hoeft namelijk maar erg weinig stappen te volgen om over te stappen van aanbieder. Zodra u het geschikte pakket heeft gevonden, hoeft u namelijk alleen maar te klikken op ‘bekijken’. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de website van onze partner. Hier kunt u uw gegevens invoeren en daarvan ontvangt u een bevestiging van de aanbieder naar keuze. Zij zullen u vervolgens op de hoogte houden van de vervolgstappen.

14 dagen bedenktijd

Als u alles in 1 vergelijken gaat, en u heeft een nieuw abonnement afgesloten, geniet u vervolgens altijd nog van 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktermijn gaat in, zodra u de bevestiging heeft ontvangen. Gezien dit wettelijk zo geregeld is, dient iedere aanbieder zich daaraan te houden. Wilt u toch nog van uw aanvraag af binnen deze termijn? Dan is annuleren altijd kosteloos.

Overstapservice

Al u overstapt naar een nieuwe aanbieder, zullen de meeste aanbieders de overstap voor u regelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld uw oude contract niet zelf op te zeggen. Bedrijven die hieraan meedoen zijn: KPN, Online.nl, Tele2, Telfort, T-Mobile, XS4ALL en Ziggo. Stapt u over na een andere aanbieder? Dan is het belangrijk dat u uw oude contract zelf opzegt. Het is ook belangrijk dat u eventueel aangeeft dat u uw huidige nummer wilt behouden. E-mailadressen kunt u niet meenemen naar een andere aanbieder (denk bijvoorbeeld aan @kpn.nl of @ziggo.nl e-mailadressen).

(Tekst gaat verder onder deze foto)

alles in 1 vergelijken 1

Onafhankelijk alles in 1 vergelijken

Via Vergelijk.com kunt u altijd onafhankelijk alles in 1 vergelijken. Wij zijn namelijk niet gebonden aan welke internetleverancier dan ook. De prijzen die u terugvindt in het vergelijkingssysteem, zijn de actuele prijzen die ook terugvindt op de website van de aanbieder. Daarmee weet u altijd zeker dat u kiest voor de goedkoopste aanbieder.

Hulp nodig met alles in 1 vergelijken?

Wilt u graag alles in 1 vergelijken, maar heeft u toch nog enigszins hulp nodig bij uw keuze? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze momenten helpen wij u natuurlijk graag. Stuur uw vragen en/of opmerkingen bij voorkeur zo specifiek mogelijk door, zodat we u ook zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord