Apple iPhone 7 128GB black vanaf €50 p/mnd

gsm iphoneNu de iPhone 7 alweer een paar weken uit is zijn er verschillende aanbiedingen. En bieden de providers de iPhone 7 al aan vanaf €50 per maand. Zo kan er gekozen worden voor een onbeperkt bellen en sms’en abonnement maar deze beslissing ligt bij u. U kunt uw zoektocht personaliseren waardoor er een op maat gemaakte vergelijking ontstaat.

Waterdicht iPhone 7

De iPhone 7 verschilt in uiterlijk dan niet veel met zijn voorganger maar er zijn een aantal belangrijke veranderingen gemaakt. Zoals de fotocamera met een resolutie van 12 megapixels en de frontcamera is nu 7 megapixels ideaal voor het maken van een zelfportret of ook wel selfie genoemd. Ook de chipset is veranderd waardoor de processor nu draait op Apple A10 fusion. Het werkgeheugen bedraagt 2Gb en de opslag van deze iPhone is 128GB voldoende voor het opslaan van foto’s en video’s. Saillant detail is ook dat deze telefoon waterdicht is en dat is te merken aan het IP67 certificaat.

iPhone 7 aanbiedingen vergelijken

Ook gaat de batterij langer mee zodat de iPhone een langere standby en spreektijd heeft. Muziek luisteren gaat nu met de Earpods die voorzien zijn van een lightning aansluiting. Toch behoefte aan de oordoppen met jackplug? Ook daar heeft Apple aan gedacht door een speciaal verlengstuk mee te leveren. Bekijk de aanbiedingen en wie weet ben je binnenkort de trotse eigenaar van een iPhone 7!


Plaats een reactie