Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Boekhouder

Een goede hoekhouder betaalt zichzelf terug. Veel startende zzp’ers en ondernemers willen graag een foutloze administratie inleveren bij de Belastingdienst. Er zijn voldoende boekhoudprogramma’s waarmee u zelf al aardig ver kunt komen. Echter is een goede boekhouder vaak noodzakelijk bij bijvoorbeeld uw omzetbelasting of de inkomstenbelasting. Er zijn veel boekhouders waar u uit kunt kiezen, maar welke specialist is nu geschikt? Via onze website kunt u vrijblijvend offertes opvragen.

Bekijk ook: boekhouden met boekhoudsoftware

Een vrijblijvende offerte opvragen

Wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen voor een boekhouder? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen. U kunt vrijblijvend en gratis tot vijf verschillende offertes ontvangen. Daarmee kunt u tot wel 40 procent op uw boekhoudkosten besparen.

[Formulier]

Waarom is een goede boekhouder noodzakelijk?

Het is de eerste zin die u las op deze pagina: een goede boekhouder betaalt zichzelf terug. Of deze stelling ook voor u opgaat verschilt natuurlijk per onderneming of persoon. Een goede boekhouder kan uw administratie verzorgen en kan bovendien gelden als financiële sparringspartner. Twijfelt u ergens over? Dan kunt u de vraag simpelweg neerleggen bij uw boekhouder. Ga liever in gesprek met meerdere boekhouders voordat u een keuze maakt. Daarom is het ook zo verstandig om meerdere offertes op te vragen. Uiteraard kan dat via onze website.

Kosten

De kosten kunnen natuurlijk sterk verschillen per specialist. Eigenlijk moet de deskundigheid van de boekhouder de doorslaggevende factor zijn. Toch zijn de kosten natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Er zijn natuurlijk verschillende boekhouders die allemaal goed werk leveren. Verscheidene boekhouders werken met een maandbedrag, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard kunt u ook zelf nog in de kosten snijden: zo kunt u bijvoorbeeld zelf de omzetbelasting doen. Uw boekhouder hoeft dan allemaal maar uw inkomstenbelasting te regelen. Via verscheidene boekhoudprogramma’s weet u precies wat u moet betalen aan de Belastingdienst aan omzetbelasting. De tussenkomst van een boekhouder is dan niet altijd nodig. Dat is vooral het geval bij eenvoudige administraties.

Kennismakingsgesprek

Als u offertes opvraagt via onze website, kunt u vaak een gratis kennismakingsgesprek inplannen met een of meerdere boekhouders. Dat kan natuurlijk erg fijn zijn, want het is vooral prettig als u kiest voor een boekhouder die u vertrouwt. U krijgt regelmatig te maken met hem of haar en u betaalt ook voor zijn of haar diensten. Een vertrouwensband is dan natuurlijk erg belangrijk. Na het opvragen van de offertes kan het dus ook lonen om eerst in gesprek te gaan. Kies niet zomaar voor de goedkoopste offerte.

Accountant of een boekhouder?

Als u wilt, kunt u ook kiezen voor een accountant. In de regel heeft een accountant meer kennis dan een boekhouder. Accountants worden vaak ingezet voor grotere ondernemingen of wanneer er complexe situaties gelden. Bent u zzp’er? Dan is een boekhouder vaak een betere keuze. Boekhouders zijn namelijk voordeliger. Als u wilt, kunt u ook offertes voor accountants opvragen via onze website. U kunt dus ook beide dienstverleners vergelijken.

Boekhouders vergelijken?

Wilt u graag boekhouders vergelijken? Gebruik dan het bovenstaande offerteformulier en vraag vrijblijvend meerdere offertes op. Als er geen geschikte kandidaat bij zit kunt u de offerte simpelweg afslaan. Immers zit u helemaal nergens aan vast. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord