De beste powerbanks voor het opladen van je smartphone

pulse powerbank
RTLnieuws heeft een bericht geschreven over het opladen van je smartphone in de vorm van een powerbank. Een powerbank is een oplader voor je mobiele apparatuur zoals je laptop, tablet maar vooral je smartphone of telefoon. Aangezien je niet overal je toestel kunt opladen is de powerbank een geschikte optie. Want een powerbank laad je thuis op in het stopcontact waardoor je later je telefoon kunt laden met de mobiele oplader.

Welke powerbank voor je smartphone?

Je hebt powerbanks in verschillende soorten kwaliteiten zelfs de action verkoopt ze. Maar om problemen te voorkomen kun je beter uitkijken naar de sterkere varianten. Een powerbank is voorzien van een USB aansluiting zodat je hem op kunt laden met een USB lader. Zo heb je zelfs Solar Power Banks die hebben ingebouwde zonnecellen maar je kunt ze ook opladen via de reguliere manier: het stopcontact.

Hoe meer capaciteit in de powerbank hoe langer de laadtijd

Zo moet je ook goed kijken naar het vermogen van de powerbank want hoe groter de capaciteit hoe langer je je telefoon kunt opladen. Een snelle tip om dit om te rekenen is: de capaciteit van je batterij in je telefoon moet deelbaar zijn door het vermogen van de powerbank. Een powerbank van 2600 mAh is voldoende voor je smartphone wanneer deze 2000 mAh bedraagt. De powerbanks die geschikt zijn voor het opladen van meerdere toestellen die zijn voorzien van een 1A en 2A ingang, waarvan de 2A ingang sneller oplaadt.

Minder goede powerbanks en goede powerbanks

Er zijn 32 powerbanks getest door de Consumentenbond en daarbij kwamen de powerbanks in de categorie van 2200 tot en met 2600 mAh niet goed uit de test. Met de Fitseasy bank kon je je toestel maar voor de helft opladen. De powerbanks met een grotere capaciteit van 4400 tot en met 6000 mAh daar kwam de Pulse powerbank als beste consumentenkoop uit. De redenen daarvoor waren het oplaadproces, het gewicht en de kosten ervan: €9. Ze zijn dus te koop in verschillende categorieën en prijsklasses maar in dat geval kun je dus beter gaan voor de Pulse. En de Pulse powerbank word ook bij de Action verkocht, dus als je daar bent kijk dan uit naar dit product.

Wil je kwaliteit? Dan kost het ook wat

Heb je meer geld over voor een powerbank? Dan kun je denken aan de Xtorm deze kan draadloos opgeladen worden en heeft genoeg capaciteit om je telefoon 4x op te laden. De kosten voor deze powerbank liggen op de €65 maar dan heb je ook wat. Vooral spelers van het nu zo populaire Pokémon Go krijgen te maken met een leeg toestel omdat het spel veel stroom uit je batterij trekt. Het blijkt zelfs zo te zijn dat de verkoop van powerbanks is toegenomen na het uitkomen van het zo populaire spel.

Vergelijk.com
Logo
Enable registration in settings - general