Energie aanbiedingen

Bij ons kunt u alle energie aanbiedingen vinden en met elkaar vergelijken op prijs en duurzaamheid. Zo krijgt u van ons een duidelijk overzicht met daarin alle acties met korting, cashback of kado. Om de beste energie aanbiedingen te vergelijken maakt u gebruik van de onafhankelijke energievergelijker op Vergelijk.com. U bent niet de eerste. Al meer dan 100.000 mensen hebben via Vergelijk.com de beste deal gevonden.


Vergelijk de goedkoopste energie aanbiedingen van alle energieleveranciers

Start met energie vergelijken en bereken hoeveel u precies kunt besparen. Wij laten u graag zien welke energie aanbiedingen er momenteel zijn en welke voor u de voordeligste keuze is. Bovendien bent u via deze website altijd goedkoper uit! Start dus snel met energie vergelijken en stap eenvoudig online over naar de goedkoopste energieleverancier bij u in de regio!

Energieleveranciers met een cadeau of korting

Veel energieleveranciers geven aantrekkelijke geschenken weg om u over te halen bij hun energie te kopen. Daarbij is het zaak om de tarieven voor stroom en gas, maar ook het vastrecht goed te bekijken. U krijgt dan wel een geschenk bij uw aanmelding, maar de energieleverancier wil natuurlijk de kosten van het gratis apparaat wel weer terug verdienen en dat kan alleen via de hogere tarieven.

Om niet voor onaangename verassingen komen te staan kunt u het beste een berekening te maken van alle kosten en tarieven. In de meeste gevallen is het veel slimmer om te kiezen voor een contract met standaard lage tarieven, dan voor een contract met een geschenk. Het voordeel dat u behaald is ruimschoots genoeg om hetzelfde apparaat in de winkel te kopen.

Energiedeals vergelijken

De energiedeals van de volgende energieleveranciers worden met elkaar vergeleken: Nuon, Essent, Budget Energie, easyEnergy, Energie via Vastelastenbond, Energiedirect.nl, Engie, FENOR, Greenchoice, Kringloopenergie, LEON Zeewolde, NLE, Oxxio, Pure Energie, Qurrent, Sepa green, Vandebron, Vrijopnaam. De pakketten hebben de door jou gekozen specificaties. Het is mogelijk dat de pakketten op andere punten van elkaar verschillen. Daarop zijn zij niet op vergeleken.

Over onze prijsvergelijking

Als je een abonnement afsluit dan ontvangt deze website eenmalig een advertentievergoeding van de verkopende partij. Deze vergoeding heeft geen invloed op het resultaat van de vergelijking. Deze vergelijker is ter indicatie. Prijzen (incl. btw) en/of andere specificaties kunnen afwijken. Aan deze of enig andere onjuistheid kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Mocht u onjuistheden tegenkomen dan kunt u dit melden bij de webmaster.

Prijzen van de aanbieders

De prijzen op de website van de energieaanbieder zijn te allen tijde leidend. Om een goede schatting van de prijs te geven hebben wij de volgende aannames gemaakt: We gebruiken de gemiddelde prijs van de netwerkbeheerders. Bij het ontbreken van een gasregio zullen de gasprijzen van regio 1 gebruikt worden. De schatting van het energieverbruik is gebaseerd op o.a. informatie van het Nibud en wordt berekend op basis van het aantal personen in een huishouden en een tussenwoning. Voor statistische doeleinden worden acties opgeslagen. Dit gebeurt volledig anoniem. Data kan gedeeld worden met derden.