Nuon

Nuon

Nuon behoort samen met Essent en Eneco tot de grote en bekende spelers op de markt voor energie. Qua tarieven kan de leverancier over het algemeen niet op tegen de verschillende online aanbieders van dit moment, maar dat neemt niet weg dat het ook voor u een interessante aanbieder kan zijn. Bent u op zoek naar een meer dan uitstekende klantenservice en wilt u graag wat meer gemak, dan een scherpe prijs? In dat geval bent u bij Nuon wel degelijk aan het goede adres en heeft u de mogelijkheid om daar stroom en/of gas af te nemen.

Energie besparen

Nuon is bovendien goed in het besparen van energie en het helpen van u om hetzelfde te doen. U kunt gebruik maken van een aantal handige tips en producten, om ervoor te zorgen dat de energierekening ieder jaar een beetje lager uit zal vallen. Of u het haalt bij de besparing door op onze vergelijking over te stappen naar de voordeligste leverancier valt te bezien, maar u kunt in ieder geval rekenen op een lagere energierekening. Het is wat dat betreft interessant om deze tips ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen wanneer u klant bent bij Nuon.

Partner van de zon

Daarnaast is Nuon een partner van de zon, iets waar ze al jaren aan werken. Nuon staat bijvoorbeeld bekend om de elektrische auto’s die het helpt te bouwen, om in de woestijn van Australië en zo lang mogelijke afstand af te leggen en dit zo snel mogelijk te doen. Ook staat de leverancier bekend om de levering van zonnepanelen, die u zelf kunt gebruiken om energie op te gaan wekken. Wat dat betreft is Nuon een van de leveranciers in Nederland die heel duidelijk voorop loopt met het oog op een meer groen imago.

Goede klantenservice

Ook is de klantenservice bij een leverancier als Nuon van een goed niveau. Dat betekent dat u op verschillende manieren contact op kunt nemen op het moment dat u een vraag heeft en u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van speciale acties om uw ketel te laten controleren. Nuon gaat net een stapje verder dan een aantal andere leveranciers, maar dit ziet u vervolgens dan ook terug in de tarieven. Indien u hier graag gebruik van wenst te maken en u best een iets hoger tarief wilt betalen is het een goed idee om in de vergelijking te kijken naar de aanbiedingen van Nuon.

Hoge tarieven

De hoge tarieven zorgen ervoor dat uw energierekening enkele tientjes tot maximaal een paar honderd euro per jaar hoger uit kan vallen. Het zijn geen onoverkomelijke kosten, maar het is aan de andere kant geld dat u op een andere manier zou kunnen besteden. Het is wat dat betreft verstandig om na te gaan of u gebruik wenst te maken van de extra’s die Nuon als energieleverancier te bieden heeft. Is dit niet het geval? Dan is het waarschijnlijk een beter idee om een online vergelijking uit te voeren en op zoek te gaan naar een meer voordelige leverancier van energie.

Nuon
9 (90%) 2