Oxxio

Oxxio is een relatief jonge aanbieder van energie, dat op een frisse manier naar de energiemarkt kijkt. U heeft er de mogelijkheid om een zo voordelig mogelijk abonnement af te sluiten, maar u kunt aan de andere kant bijvoorbeeld ook kiezen voor een leuk welkomstcadeau. Wat dat betreft bepaalt u zelf op welke manier u gebruik wilt maken van energie en welke prijs u daarvoor betaalt. Het knappe van Oxxio is dat men zowel de energie als de voorwaarden op een eenvoudige manier aan weet te bieden, waardoor de kans groot is het geheel u direct goed duidelijk wordt.

Energieproducten

De verschillende energieproducten worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd op de website van Oxxio. U heeft de mogelijkheid om voor een zo scherp mogelijke prijs te kiezen, waarbij u zoveel mogelijk zelf online regels. Wilt u aan de andere kant juist gebruik maken van een welkomstcadeau, bijvoorbeeld in de vorm van een tablet of notebook? Dan kiest u voor een contract dat iets langer loopt en u de mogelijkheid biedt inzicht te krijgen in uw verbruik. Wat dat betreft bent u bij Oxxio vrij om energie af te nemen op de manier zoals u dat wenst.

Inzicht in uw verbruik

Met name het inzicht in uw verbruik is een sterk punt van Oxxio, aangezien men er op die manier aan probeert bij te dragen dat u weet wat u verbruikt en waar u op kunt besparen. Juist door het verbruik inzichtelijk te maken hoopt men dat u zich er van bewust wordt waar u wellicht wat teveel gebruikt. U kunt hiervoor uiteraard gebruik maken van een stukje geavanceerde techniek, zoals een tablet of een notebook. Oxxio zorgt ervoor dat u mee kunt gaan met de huidige tijd en past dit slim toe binnen het energiecontract dat u afsluit.

Hulp bij besparen

Verder kunt u bij Oxxio altijd gebruik maken van de handige tips die het online heeft staan, om het besparen zo gemakkelijk mogelijk te maken. U zorgt er wat dat betreft voor dat u ieder jaar een beetje minder energie kunt gaan verbruiken, zodat we het milieu zo min mogelijk hoeven te belasten. Ook kunt u heel bewust voor meer verantwoorde energie kiezen, die op een schone manier voor u wordt opgewekt. Op het moment dat u maximaal bespaart verbruikt u een minimale hoeveelheid energie, die u schoon op kunt laten wekken om de negatieve invloed op het milieu tot een minimum te beperken.

De klantenservice

Tenslotte is de klantenservice van Oxxio een benoeming waard, aangezien deze op een uitstekende manier in elkaar zit. De service is er van een hoog niveau, omdat men daadwerkelijk de mogelijkheid heeft om u op een goede manier te helpen. Dat betekent dat het heel eenvoudig is om wijzigingen door te geven, zowel online als telefonisch. Men zal u niet zomaar meerdere keren doorverbinden en het hoeft bovendien niet lang te duren, voordat u iemand aan de lijn heeft. Wat dat betreft is Oxxio een heel interessante leverancier, die u uitstekend van dienst kan zijn.

Oxxio
9.3 (93.33%) 3