Robin Energie

robin-energie

Robin Energie is alweer 6 jaar actief op de energiemarkt en levert sindsdien energie en gas aan particulieren. Het energiebedrijf werkt ook samen als energiepartner met bewindvoerders en budgetbeheerders. Hun slogan is onverschrokken fatsoenlijk en daarmee willen zij op een gemakkelijke manier eerlijke energie leveren. Zo leveren zij geen groene energie maar is hun energie afkomstig uit fossiele brandstoffen zoals kernenergie en kolen.

Energie en gas tegen inkoopsprijs bij Robin Energie

Energie en gas neemt u bij Robin af tegen de inkoopsprijs dat wil zeggen wat zij betalen voor de afname dat word u weer in rekening gebracht. Een energiecontract bij Robin Energie kost u een maandbedrag dat u voor de levering moet betalen plus de abonnementskosten van €6,05 per maand. Ze leveren dan misschien geen groene stroom maar dragen wel een percentage af aan de Boomfeestdag, de beplanting van nieuwe bomen zorgt weer voor een reductie van CO2.

Wat kiest u? Stroom en gas of enkel stroom of gas

U kunt er terecht voor een combinatiepakket van stroom en gas met een looptijd van 1 jaar of variabel. Ook is er de keuze om alleen voor stroom of alleen gas te kiezen en ook bij deze pakketten is er de keuze voor een 1 jarig contract of een variabel contract. Energie vergelijken is de manier om een energie aanbieding van Robin Energie te vergelijken met het overige aanbod. Door een vergelijking te maken kunt u heel simpel bekijken en berekenen welke energieleveranciers de goedkoopste zijn op uw adres.

 

Robin Energie
8 (80%) 1

Een reactie plaatsen