Vandebron energie

vandebron zonnecollectief

Vandebron werd in 2013 opgericht als een duurzaam bedrijf die de energiemarkt op een frisse manier zou opschudden. Vandebron ondersteunt boerenbedrijven en particulieren die hun eigen energie opwekken. Op de marktplaats van Vandebron kan iedereen onderling zijn duurzame energie aan elkaar verkopen of van elkaar kopen. Wat ook mooi is aan Vandebron is dat je zelf kunt kiezen waar je duurzame energie vandaan komt.

Welke energiebron kiest u? Wind, zon of bio-energie

Zo kunt u altijd kiezen voor windenergie omdat die het meest voorradig is. Maar heeft u al eens gedacht aan een bio energie bron? Uw geleverde energie wordt gemaakt van tuinafval en dat is weer eens wat anders. De boer in kwestie verdient een goede prijs voor zijn stroom en u krijgt duurzame energie geleverd. Dat is dus het principe van Vandebron: Alles blijft circuleren en uw geld word lokaal besteed. Geen buitenlandse groene stroom maar gewoon Nederlandse groene stroom.

U krijgt een eerlijke prijs voor uw energie

Zoals u nu wel begrijpt Vandebron houdt van transparant en eerlijk zijn naar de consumenten toe. Bent u zelf opwekker? Dan kunt u een energiebron worden en Vandebron bespreekt graag de mogelijkheden met u. Zo zijn ze ook een marktplaats begonnen voor zonnestroom, eigenaren van zonnepanelen die graag hun overschot aan duurzame energie willen verkopen kunnen hier hun hart ophalen. Eindpunt van het bedrijf is dat u een zo hoog mogelijke en eerlijke prijs voor uw energie krijgt.

Energie besparen

Omdat Vandebron dus niet zelf energieleverancier is die haar eigen stroom produceert verdienen zij dan ook niet aan de energie zoals de overige energieleveranciers dat wel doen. Zij vragen alleen om een abonnementsprijs. Men word aangespoord om minder energie te consumeren. Op deze manier slaan ze de handen ineen met hun klanten op weg naar een duurzamer milieu.

Plaats een reactie