Energievergelijker

Op de energievergelijker van Vergelijk.com ziet u in één opslag welke energiedeals er allemaal zijn en welke daarvan op dit moment de voordeligste is. Door gebruik te maken van onze energievergelijker kunt u diverse filters toepassen om de vergelijking naar uw wensen in te stellen. De energievergelijker van Vergelijk.com doorzoekt de energiedeals van alle aanbieders en selecteert daaruit het aanbod dat overeenstemt met de door u ingevulde gegevens.

Onafhankelijke energievergelijker

De online energievergelijker van Vergelijk.com is een gratis tool waarmee u zelf aanbieders van energie kan vergelijken op prijs en kwaliteit. Omdat er een grote concurrentiestrijd heerst tussen de meer dan 30 verschillende energieleveranciers worden er steeds goedkopere energie acties aangeboden. En er komen daarnaast ook steeds meer energieleveranciers bij. Door gebruik te maken van onze energievergelijker, kunt u bijvoorbeeld de goedkoopste energieleverancier in uw regio vinden. Ook kunt u de energievergelijker gebruiken om de beste of de duurzaamste energieleverancier te vinden.

Energie vergelijken loont!

Dat energie vergelijken loont blijkt wel uit het feit dat ieder jaar steeds meer mensen overstappen en fors besparen. De gemiddelde besparing per overstap is maar liefst 450 euro per jaar. Elke dag “switchen” duizenden mensen andere aanbieder van energie. In 2015 stapten zelfs nog nooit eerder zoveel mensen over. Maar liefst 14% van alle huishoudens koos voor een andere energieleverancier. Online energievergelijkers gebruiken en overstappen is binnen 5 minuten geregeld. Er zijn in Nederland en België honderden online energievergelijkers actief welke u kunt gebruiken om te vergelijken en te veranderen van energieleverancier.

Vergelijk op basis van uw wensen

De energievergelijker helpt u met besparen door u een vergelijking te bieden waaruit blijkt welke energieleverancier het beste voldoet aan uw wensen. De toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) doet regelmatig onderzoek naar de kwaliteit en betrouwbaarheid van online energievergelijkers. Vergelijk.com is groot voorstander van eerlijk onafhankelijk en objectief vergelijken. Met onze energievergelijker kunt u zorgeloos op energie besparen.

energievergelijkersGratis en onafhankelijke energievergelijkers

Met de energievergelijker op Vergelijk.com proberen wij zo gemakkelijk mogelijk inzicht in het aanbod van de aanbieders. Oftewel, we maken de energieprijzen van energieleveranciers transparant zodat u een goede keuze kan maken. Gebruikt u onze energievergelijker, dan krijgt u altijd de beste energiedeals!

Exclusieve aanbiedingen

In een paar simpele stappen ziet u welke aanbieders in uw regio energie leveren en welke daarvan voor u de voordeligste is. Naast de standaard (model)contracten van alle energieleveranciers krijgt u ook exclusieve energie aanbiedingen te zien. Dit kunnen energie aanbiedingen zijn van energieleveranciers, maar ook van collectieven en aanbiedingen op andere vergelijkingssites. U krijgt dus een zeer uitgebreide vergelijking!

Energievergelijker
9.3 (92.5%) 8