Gas en licht vergelijken

Wilt u de prijzen van gas en licht vergelijken? Dat kan snel en simpel met onze gaslichtvergelijker. Vermeld uw gegevens om de kosten van alle gas en licht aanbieders te berekenen. Pas vervolgens de filteropties toe en sorteer de gas en licht vergelijking op prijs en kwaliteit. De voordeligste gas en licht aanbieding staat bovenaan gevolgd door de minder voordelige aanbiedingen.

Gas en licht kosten vergelijken

Op Vergelijk.com kunt u alle gas en licht kosten vergelijken. We hebben de beschikking over de tarieven van alle aanbieders op de markt. Hierdoor kunnen we een betrouwbare vergelijking maken van het volledige aanbod en u laten zien welk gas en licht pakket voor u de voordeligste keuze is. Hiervoor hoeft u alleen maar de vergelijker het werk te laten doen. De vergelijker selecteert voor u de beste aanbiedingen bij u in de regio. U hoeft zich dus ook geen zorgen te maken dat u misschien een specifieke aanbieding misloopt omdat we alle gas en licht aanbieders vergelijken.

Gas en licht aanvragen

Via Vergelijk.com kunt u binnen enkele minuten een nieuw contract voor gas en licht aanvragen. Nadat u via onze vergelijker een voordelige gas en licht aanbod heeft gevonden hoeft u alleen nog maar op ‘aanvragen’ te klikken. Daarna vult u simpelweg het aanvraagformulier in om deze vervolgens via onze site te verzenden. Direct nadat we de aanvraag hebben ontvangen nemen we deze direct in behandeling.

Nadat de aanvraag in behandeling is genomen sturen wij u een bevestiging per email met daarin alle gegevens zoals de gas en licht tarieven, de vergelijking en de met u afgesproken gas en licht kortingsactie. Heeft zicht achteraf bedacht, dan kunt u de aanvraag binnen 14 dagen kosteloos annuleren. Het telefoonnummer dat u hiervoor kunt bellen staat vermeld in de bevestiging.