Energie aanbiedingen worden ingezet door energieleveranciers om zoveel mogelijk klanten te krijgen. Energie aanbiedingen gaan veelal gepaard met aantrekkelijke geschenken zoals gratis telefoons en tablets. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een scherp tarief of een welkomstpremie. Let daarbij op de looptijd van de aanbieding. Het contract kan bijvoorbeeld 3 jaar gelden, terwijl de aanbieding maar 1 jaar geldt. Dit betekent dat u het eerste jaar voordeliger uit bent, maar daarna weer duurder. Door jaarlijks de prijzen te vergelijken en de goedkoopste energie aanbieding te kiezen bespaart u het meeste geld.

Vergelijk de goedkoopste energie aanbiedingen

Start met energie vergelijken en bereken hoeveel u precies kunt besparen. Wij laten u graag zien welke energie aanbiedingen er momenteel zijn en welke voor u de voordeligste keuze is. Bovendien bent u via deze website altijd goedkoper uit!

Energieleveranciers met een cadeau of korting

Veel energieleveranciers geven aantrekkelijke geschenken weg om u over te halen bij hun energie te kopen. Daarbij is het zaak om de tarieven voor stroom en gas, maar ook het vastrecht goed te bekijken. U krijgt dan wel een geschenk bij uw aanmelding, maar de energieleverancier wil natuurlijk de kosten van het gratis apparaat wel weer terug verdienen en dat kan alleen via de hogere tarieven.

Om niet voor onaangename verassingen komen te staan kunt u het beste een berekening te maken van alle kosten en tarieven. In de meeste gevallen is het veel slimmer om te kiezen voor een contract met standaard lage tarieven, dan voor een contract met een geschenk. Het voordeel dat u behaald is ruimschoots genoeg om hetzelfde apparaat in de winkel te kopen.

Energie aanbiedingen
9.2 (91.67%) 24