EON energie 1 jaar €125 per maand*

Nederland heeft meer dan 35 energiebedrijven die actief zijn op onze energiemarkt en daar is EON er één van. Het Duitse energiebedrijf levert al sinds 2000 energie en gas aan zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Vanaf 2012 krijgen klanten dan ook alleen nog maar groene stroom geleverd. Een overstap naar dit energiebedrijf betekent dus kiezen voor duurzaam opgewekte energie.

EON energie deal 1 jarig contract

De deal van EON is gebaseerd op een verbruik van 3100 kWh stroom en 1400 m3 gas, de kosten voor dit 1 jarige energiecontract liggen op €125,10 per maand een super voordelig energietarief dus. Niet iedereen heeft het bovenstaande verbruik dus om uw exacte voorschotkosten te berekenen kunt u het beste uw energie en gasverbruik invoeren zodat u een beter overzicht krijgt van de energiekosten die u bij EON eventueel zou gaan betalen.

Gratis overstappen naar EON

Het overstappen is gratis mits uw energiecontract al bijna of al afgelopen is. Andere energiepakketten vergelijken kan uiteraard ook op Vergelijk.com zo verzekert u zich ervan dat u alle aanbiedingen heeft vergeleken. Klik dan op energie vergelijken en start meteen met het vergelijken van de EON energie deal met de overige energie aanbiedingen en vind binnen de kortste tijd de goedkoopste energieleverancier.