Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Auto financieren

Heeft u een nieuwe auto nodig? Of heeft u net niet genoeg geld voor uw droomauto, maar staat ‘ie nu te koop? Dan kunt u een auto financieren middels een lening. Zo kunt u een persoonlijke lening afsluiten, maar kunt u ook kiezen voor een doorlopend krediet. Geld lenen is niet iets wat u elke dag doet en daarom is het ook belangrijk dat u zich goed inleest. Via Vergelijk.com kunt u online leningen vergelijken zodat u nooit te veel betaalt voor uw nieuwe auto.

Auto financieren: welke lening heb ik nodig?

Wilt u graag uw auto financieren middels een lening? Dan zijn er meerdere opties waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een persoonlijke lening, maar ook kunt u kiezen voor een doorlopend krediet. In de regel is een persoonlijke lening de meest geschikte optie in dit geval. Van tevoren weet u namelijk precies welk bedrag u leent, tegen welk rentepercentage en u weet wanneer u het bedrag weer aflost. Dat biedt veel zekerheid en dat is wel erg fijn bij de aanschaf van een auto. Een auto vermindert immers alleen maar in waarde en daarmee voorkomt u dat u nog een schuld heeft als uw auto inmiddels al versleten is.

Onafhankelijk vergelijken

Een auto financieren is natuurlijk geen dagelijkse bezigheid. Gelukkig hoeft u dat bijna nooit te doen. De meeste autohandelaren bieden zelf ook wel een regeling aan. Als u wilt, kunt u het bedrag dus ook daar lenen. Toch is dat vaak geen verstandige keuze, omdat u simpelweg geen vergelijkingsmateriaal heeft. Online en onafhankelijk vergelijken is daarom een veel verstandigere keuze. Uiteraard bent u daarvoor bij Vergelijk.com aan het juiste adres. U kunt via onze website gemakkelijk een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. Zoals gezegd behoeft een persoonlijke lening de voorkeur, maar uiteraard kunt u die keuze zelf maken. Uiteraard kunt u ook beide leningen vergelijken en dan een keuze maken. Vergelijken is altijd vrijblijvend.

Leen niet meer dan nodig

Als u een lening afsluit, is het raadzaam dat u niet meer leent dan nodig. Geld lenen voor uw auto kost natuurlijk altijd geld, maar het hoeft natuurlijk niet te veel geld te kosten. De waarde van uw auto daalt, dus kies liever voor een iets goedkoper model als uw budget niet helemaal toereikend is. Zorg ervoor dat u verstandig leent. Leen dus nooit meer dan nodig.

Voordelen auto financieren

Een auto financieren kent een aantal voordelen, welke hieronder worden omschreven:

  • U wordt ook daadwerkelijk eigenaar van de auto. Dat is niet het geval bij een leaseauto;
  • De restwaarde is van u als u besluit uw auto te verkopen;
  • Als u de auto in een keer betaalt kunt u afdingen op de prijs;
  • Het is voordeliger dan leasen, omdat u niet gebonden bent aan een beperkt aantal kilometers op jaarbasis.

Nadelen auto financieren

Een auto financieren kent natuurlijk ook een aantal nadelen, namelijk:

  • U gaat een lening aan voor een product dat in de loop der jaren in waarde daalt;
  • U betaalt – uiteindelijk – meer dan de koopprijs.

Autoverzekering nodig?

Als u uw auto eenmaal heeft gekocht zult ook een autoverzekering moeten afsluiten. Ook dat kunt u natuurlijk vergelijken via onze website. U kunt hier autoverzekeringen vergelijken voor de beste deal. Zorg ervoor dat u uw nieuwe auto allrisk verzekert. Een ongeluk zit in een klein hoekje en u heeft immers een lening lopen. Als u uw auto door eigen toedoen total loss rijdt heeft u geen auto meer, maar nog wel een fikse lening. Een allriskverzekering biedt dan wel de nodige zekerheid. Via onze website vindt u eenvoudig en snel de autoverzekeraar met de scherpste premie.

Hulp nodig met uw keuze?

Wilt u graag uw auto financieren, maar zit u nog met enkele vragen? Dan kunt uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Uiteraard helpen wij u dan graag. Stuur uw vragen en/of opmerkingen bij voorkeur zo specifiek mogelijk door, zodat wij u ook zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord