Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Geld lenen berekenen

In sommige gevallen is het nodig om een bepaald bedrag te lenen voor onvoorziene uitgaven. Op basis van uw inkomen, leeftijd en gezinssituatie kunt u eenvoudig berekenen hoeveel geld u kunt lenen. Door zelf uw lening te berekenen, weet u direct welk leenbedrag in uw situatie verantwoord is. Op Vergelijk.com kunt u verschillende geldverstrekkers met elkaar vergelijken. Zo kiest u niet alleen voor het beste rentepercentage, maar ook voor de beste voorwaarden.

Geld lenen berekenen: niet meer dan verantwoord

Geld lenen zal voor veel mensen gelden als de laatste oplossing. U leent natuurlijk liever geen geld, maar in sommige gevallen is dat noodzakelijk. U kunt nooit meer lenen dan verantwoord. Immers weet u tenslotte nooit of uw financiële situatie in de aankomende jaren zal veranderen. Met behulp van onze handige rekenmodule kunt u gelukkig zelf berekenen wat u maximaal kunt lenen. Geld lenen berekenen is daarmee erg eenvoudig én verantwoord op Vergelijk.com. U krijgt direct een helder beeld met de mogelijkheden.

Lening met een vast of tijdelijk dienstverband

Geld lenen berekenen: een lening verkrijgen met een vast dienstverband is in de regel gemakkelijker dan een lening verkrijgen wanneer u een tijdelijk dienstverband heeft. Bij een vast dienstverband is de rente vaak ook iets lager. De geldverstrekker loopt namelijk minder risico en kan daardoor een scherper rentepercentage bieden. Als u beschikt over een contract met een tijdelijk dienstverband, is het risico groter. Hoe onzekerder uw werksituatie, hoe hoger de rente vaak is.

Geld lenen aan ondernemers

Geld lenen aan ondernemers wordt niet door iedere geldverstrekker gedaan. Daarvoor heeft u ook vaak meerdere ‘goede’ jaren nodig. Als uw onderneming voor een aantal jaren winstgevend is, u beschikt over een positief vermogen en wanneer u geen BKR-registratie heeft is een lening vaak wel mogelijk. U zult dus veel informatie moeten inleveren bij de geldverstrekker om een lening te kunnen verkrijgen.

Geld lenen met een uitkering

Geld lenen berekenen: is het ook mogelijk met een uitkering? Een uitkering is natuurlijk een minder stabiele vorm van inkomen. Verscheidene geldverstrekkers verstrekken daarom geen lening aan mensen met een uitkering.

Geld lenen berekenen: hoe zit het met een pensioen?

Een pensioen wordt daarentegen wel gezien als een stabiel inkomen. Een lening is dan in de regel vaak ook mogelijk. De geldverstrekker kijkt hierbij naar verschillende voorwaarden, waaronder uw leeftijd. Vaak geldt er een maximale leeftijd.

Indicatie

De leningen die u treft in het overzicht kunt u zien als een indicatie. Aan de voorbeelden kunt u geen rechten ontlenen, maar wel geeft dit een goed overzicht van de mogelijkheden. Als u uw lening eenmaal afsluit bij de aanbieder, dan ziet u daadwerkelijk wat de kosten en baten zijn.

Geld lenen berekenen: bereken het via Vergelijk.com

Geld lenen berekenen? Bent u benieuwd welk bedrag u kunt lenen? Leen verantwoord en vergelijk via Vergelijk.com. Leen alleen als het écht nodig is. Als u nog vragen heeft met betrekking tot geld lenen of over onze website, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen u uiteraard graag.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord