Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Goedkoop geld lenen

Wilt u graag goedkoop geld lenen? Dan is het raadzaam om verschillende geldverstrekkers met elkaar te vergelijken. Immers zijn er ontzettend veel aanbieders die leningen verstrekken en de verschillende kredietverstrekkers rekenen natuurlijk ook uiteenlopende rentepercentages en voorwaarden. Raadpleeg Vergelijk.com om na te gaan voor welke geldverstrekker u het beste kunt kiezen. Vergelijken is natuurlijk altijd vrijblijvend.

Goedkoop geld lenen? Start direct met besparen

Een groot aantal van de consumenten leent geld bij hun eigen bank. Grootbanken rekenen vaak een hoger rentepercentages dan de kleinere kredietverstrekkers. Als u niet te veel rente wilt betalen, en goede voorwaarden wilt, is het belangrijk dat u goed vergelijkt. Goedkoop geld lenen is dus zeker mogelijk, zolang u maar goed vergelijkt. De verschillen kunnen al gauw oplopen tot enkele honderden euro’s op jaarbasis.

Een lening oversluiten

Als u al een lopende lening heeft, kunt u ook kijken hoeveel u kunt besparen door uw lening over te sluiten. De meeste leningen kunt u tegenwoordig boetevrij aflossen en daarmee zonder extra kosten. Uw lening oversluiten is bovendien erg eenvoudig. U zoekt simpelweg een goedkopere lening en kunt simpelweg goedkoop geld lenen bij een andere aanbieder. Een kleine moeite die veel geld kan opleveren in uw portemonnee.

Goedkoop geld lenen: leen niet meer dan verantwoord

Goedkoop geld lenen is mogelijk bij verscheidene kredietverstrekkers. Wel worden er bij de verschillende geldverstrekkers ook eisen gesteld. Zo kunt u nooit meer geld lenen dan verantwoord. Immers weet u niet wat uw situatie is over een aantal jaren. Uw financiële situatie kan simpelweg veranderen. Met behulp van onze rekenmodule kunt u echter berekenen hoeveel u verantwoord kunt lenen. Daarmee weet u direct waar u aan toe bent.

Uw inkomen

Uw inkomen speelt natuurlijk een grote rol in het leenbedrag. Zo kunt u vaak een scherpere lening krijgen indien u beschikt over een vast dienstverband bij uw werkgever. De kredietverstrekker loopt in dat geval immers minder risico, waardoor de geldverstrekker ook een scherper rentepercentage kan bieden. Beschikt over een contract met een tijdelijk dienstverband? Dan is het risico voor de kredietverstrekker groter. In dat geval betaalt u dus vaak ook een hoger rentepercentage.

Bent u ondernemer?

Bent u ondernemer en beschikt u daardoor dus niet over een vast of tijdelijk dienstverband? Dan betekent dit dat er ook weer andere regels gelden. Zo zult u meer informatie moeten aanleveren. U moet onder andere aantonen dat u beschikt over een positief eigen vermogen en uw onderneming moet minimaal drie jaren winstgevend zijn. Bovendien vraagt de kredietverstrekker naar een eventuele BKR-registratie. De voorwaarden kunnen verschillen per geldverstrekker. Het is dus belangrijk dat u de voorwaarden nagaat als u goedkoop geld lenen wilt.

Heeft u een uitkering?

Heeft u een uitkering en daarmee een instabiel inkomen? Dan gelden er eveneens andere regels en voorwaarden. Niet iedere kredietverstrekker zal u een lening verstrekken. Daarom is het dus ook erg belangrijk om een goede vergelijking te maken als u goedkoop geld lenen wilt.

Heeft u de pensioenleeftijd bereikt?

Een pensioen wordt gezien als een stabiel inkomen, waardoor u ook een lening kunt afsluiten. Goedkoop geld lenen als u de pensioenleeftijd heeft bereikt is dus eveneens mogelijk. Wel stellen verscheidene kredietverstrekkers een maximumleeftijd. Dat kan weer verschillen per geldverstrekker. Daarom is vergelijken voor deze leeftijdscategorie ook erg belangrijk.

Goedkoop geld lenen: altijd een indicatie

Wilt u graag voordelig geld lenen? Via onze website krijgt u een goede indicatie van de kosten. Uiteraard kunt u via de website van de kredietverstrekker uiteindelijk nagaan wat u daadwerkelijk betaalt. Hier sluit u uiteindelijk uw lening af en weet u wat de kosten en baten zijn.

Vergelijken

Als u goedkoop geld lenen wilt, ontkomt u er niet aan om een goede vergelijking te maken. Uiteraard bent u daarvoor aan het juiste adres bij Vergelijk.com. Leen bij voorkeur alleen geld als u het echt nodig heeft. Heeft u nog vragen met betrekking tot het aanvragen van een lening? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord