Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Lening aanvragen

Wilt u graag een lening aanvragen? Tegenwoordig kunt u erg eenvoudig online een lening aanvragen. Er zijn verschillende kredietverstrekkers waar u uit kunt kiezen. Waar kunt u goedkoop geld lenen? Via Vergelijk.com kunt u gemakkelijk en snel verschillende kredietverstrekkers vergelijken.

Waar kan ik mijn lening aanvragen?

Wilt u graag een lening aanvragen? Dan zijn er verscheidene kredietverstrekkers waar u uit kunt kiezen. De meeste Nederlanders kiezen ervoor om een lening af te sluiten bij een grootbank, maar dat is vaak niet de meest voordelige keuze. Goed vergelijken is dus erg belangrijk. De meeste goedkopere kredietverstrekkers zijn vaak wél onderdeel van een grootbank en zijn daarmee ook betrouwbaar. Zonder al te veel moeite kunt u daarom erg gemakkelijk een voordelige lening aanvragen.

Online een lening aanvragen

Tegenwoordig kunt u online eenvoudig een lening aanvragen. U hoeft dus niet meer naar uw bank toe om dit te bespreken. Binnen slechts enkele minuten kunt verantwoord een lening aanvragen. Het is hierbij belangrijk dat u alle gegevens altijd naar waarheid invoert. Uw kredietverstrekker heeft verschillende informatie van u nodig.

Welke gegevens heeft mijn kredietverstrekker nodig?

De kredietverstrekker wil er zeker van zijn dat u uw lening terugbetaald. Om die reden wordt er gevraagd naar verschillende informatie, namelijk:

  • Persoonlijke gegevens;
  • Gezinssituatie;
  • Woonsituatie;
  • Inkomen en uitgaven;
  • Overige opstaande leningen;
  • IBAN.

Welke lening heb ik nodig?

Er zijn verschillende leningen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u namelijk kiezen voor een persoonlijke lening, maar ook kunt u kiezen voor een doorlopend krediet. De twee leningen verschillen van elkaar en afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt u hier een keuze uit maken. Hieronder volgt een omschrijving van de beide leenvormen.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening met veel zekerheid. Van tevoren spreekt u namelijk een vast rentepercentage af en ook de looptijd is van tevoren duidelijk. U weet dus precies welk bedrag u aan het einde van de termijn heeft terugbetaald. Vaak kunt u zelf een looptijd kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 12 maanden, maar ook voor 60 maanden als u dat graag wilt. Een persoonlijke lening is handig als u uw woning gaat verduurzamen of wanneer u bijvoorbeeld uw auto wilt financieren. De rente is aftrekbaar indien u uw woning verbouwt.

Doorlopend krediet

U kunt echter ook kiezen voor een doorlopend krediet. Dit betreft een flexibele lening, waarbij zowel de looptijd als de rente variabel zijn. U bepaalt zelf hoeveel geld u opneemt en u betaalt ook alleen rente over het bedrag dat u opneemt. Eerder afgeloste bedragen kunt u opnieuw aflossen. Een doorlopend krediet wordt niet automatisch beëindigd wanneer dit is afgelost. Dat is wel het geval bij een persoonlijke lening.

Leen niet meer dan nodig

Wilt u graag een lening aanvragen? Dan is het altijd belangrijk dat u alle gegevens naar waarheid invult. Bovendien is het raadzaam dat u niet meer leent dan nodig. Via de websites van onze partners kunt u gemakkelijk berekenen wat u maximaal kunt lenen. Echter is maximaal lenen natuurlijk niet altijd noodzakelijk. Leen daarom wat u nodig heeft én niet meer dan dit. Immers betaalt u rente over het bedrag en u wilt natuurlijk nooit te veel betalen.

Lening aanvragen?

Wilt u graag uw lening aanvragen? Dan kunt u onze handige tabel raadplegen. In het overzicht treft u de verschillende beschikbare kredietverstrekkers. Via de website van een van onze partners kunt u eenvoudig uw lening aanvragen. Vul alle gegevens altijd naar waarheid in zodat u verantwoord een lening afsluit.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot en met 17.00 uur. Uiteraard helpen wij u dan graag. Stuur uw vragen en/of opmerkingen zo specifiek mogelijk door, zodat wij u zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord