Goed nieuws: Oxxio verlengt de €175 cashback actie!

UPDATE 15 februari 2018: Inmiddels bedraagt de cashback voor een 1-jarig abonnement minimaal 235 euro en voor een 3-jarig abonnement 260 euro.

Wegens succes verlengt Oxxio de € 175,- cashback actie. Naast deze mooie cashback actie wordt ook de € 50,00 cashback op het 1 jaar vast contract verlengd. Oxxio biedt met deze actie nu zeer lage tarieven aan met een laag vastrecht. In dit contract kunt u de energieprijzen nu voor 1, 2 of 3 jaar vastzetten. Als u besluit te kiezen voor het 1 jaar contract ontvangt u van Oxxio € 50,- cashback en profiteert u van de lage actie tarieven. Omdat het contract 1 jaar duurt kunt u na 1 jaar wederom overstappen naar een andere voordelige energie aanbieding.

175 euro cashback bij 3 jaar Oxxio

Door te kiezen voor het energiecontract van 3 jaar met lage vaste energietarieven krijgt u nog meer voordeel aangeboden. Bij een energiecontract van 3 jaar krijgt u maar liefst € 175,- cashback. Het voordeel van een langlopend contract is dat de energietarieven ook langer vast staan. Dit betekent voor u dat u gedurende de looptijd niet te maken krijgt met energieprijzen die plotseling stijgen.

50 euro cashback bij 1 jaar Oxxio

Hoewel u met een 3 jaar energiecontract meer voordeel (bij Oxxio) krijgt is het toch beter om te kiezen voor een 1 jaar vast contract van Oxxio, hierbij krijgt u slechts € 50,- cashback, wat dus wel veel lager is. Maar u kunt wel na 1 jaar weer overstappen naar een andere energieleverancier en op dat moment weer profiteren van een andere acties die misschien wel voordeliger zijn.

Wilt u profiteren van deze Oxxio aanbiedingen? Begin dan altijd eerst met energie vergelijken om te ontdekken welke energieleverancier nu echt de aller voordeligste keuze is. Naast Oxxio zijn er nog veel andere energieleveranciers met aantrekkelijke kortingen en actie aanbiedingen. Door ze allemaal te vergelijken en te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier bespaart u het meeste geld.

UPDATE 15 februari 2018: Inmiddels bedraagt de cashback voor een 1-jarig abonnement minimaal 235 euro en voor een 3-jarig abonnement 260 euro.

Plaats een reactie