Goed nieuws: We hebben nu ook een loterijvergelijker

loterijenGoed nieuws voor iedereen die weleens meespeelt met de loterij. Op Vergelijk.com kunt u vanaf heden ook loterijen vergelijken! Zodoende kunt u loten kopen bij de loterijen die u het meeste geld opleveren. Naast informatie over de winkans en de kostprijs, ziet u ook welke goede doelen er zoal gesponsord worden en wanneer de eerst volgende trekking is. Er zijn verschillende loterijen die een gedeelte van het bedrag dat u inlegt voor een lot besteden aan goede doelen. In de loterijvergelijker ook zien welke goede doelen de loterijen ondersteunen en met welk percentage!

Via loterijen kunt u niet alleen geld winnen of verliezen, als u meespeelt met een loterij steunt u in de meeste gevallen automatisch veel verschillende goede doelen

Inzicht in de prijzen, kosten en winkansen

Probeer de loterijenvergelijker eens uit en bekijk bij welke loterij u het beste uw geld kunt uitgeven om goede doelen te steunen, danwel om te ontdekken bij welke loterij u de meeste winst behaalde. Wij bieden u een duidelijk overzicht van loterijen en kansspelen, inclusief prijzen, winkansen en meer!

Kijk voor meer informatie over goede doelen steunen op Goededoelen.nl

Plaats een reactie