Goed nieuws: We hebben nu ook een loterijvergelijker

loterijenGoed nieuws voor iedereen die weleens meespeelt met de loterij. Op Vergelijk.com kunt u vanaf heden ook loterijen vergelijken! Zodoende kunt u loten kopen bij de loterijen die u het meeste geld opleveren. Naast informatie over de winkans en de kostprijs, ziet u ook welke goede doelen er zoal gesponsord worden en wanneer de eerst volgende trekking is. Er zijn verschillende loterijen die een gedeelte van het bedrag dat u inlegt voor een lot besteden aan goede doelen. In de loterijvergelijker ook zien welke goede doelen de loterijen ondersteunen en met welk percentage!

Via loterijen kunt u niet alleen geld winnen of verliezen, als u meespeelt met een loterij steunt u in de meeste gevallen automatisch veel verschillende goede doelen

Inzicht in de prijzen, kosten en winkansen

Probeer de loterijenvergelijker eens uit en bekijk bij welke loterij u het beste uw geld kunt uitgeven om goede doelen te steunen, danwel om te ontdekken bij welke loterij u de meeste winst behaalde. Wij bieden u een duidelijk overzicht van loterijen en kansspelen, inclusief prijzen, winkansen en meer!

Kijk voor meer informatie over goede doelen steunen op Goededoelen.nl

Beoordeling achterlaten

Laat een reactie achter

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord