Gratis Samsung tablet bij Nuon 1 jaar + gratis e-books

Dit is een zomerse actie want u ontvangt ook nog eens 10 gratis e-books die u kunt lezen op uw Galaxy tab tijdens uw vakantie. Wanneer u besluit over te stappen moet u weten dat u ook nog eens direct 5% korting krijgt op de Nuon stroomprijzen en dit betreft een variabel contract. De variabele tarieven zijn weer verlaagd dus dat betekent een extra voordeel voor bestaande klanten maar ook voor u als nieuwe klant.

Bereken uw nieuwe termijnbedrag van Nuon

De exacte kosten die u gaat betalen bij Nuon kunt u berekenen want alleen zo zult u weten wat u gaat betalen. Heeft u onverhoopt nog één jaar te gaan bij uw huidige energieleverancier? Dan is Nuon bereid de overstapkorting voor u te betalen. Het gaat hierbij om een maximale vergoeding van €50 per product. Dit staat gelijk aan de kosten die u in rekening worden gebracht wanneer u nog één jaar te gaan heeft bij uw oude energieleverancier en u tussentijds het contract ontbindt.

Loopt uw contract nog langer dan 1,5 jaar? Dan zijn de kosten maximaal €75 per product wat neerkomt op €150 aan overstapboetes.

Lees de voorwaarden van Nuon’s zomeractie goed

Heeft u gekozen voor de zomeractie van Nuon maar stapt u binnen de termijn over? Dan dient u de waarde van de Samsung Galaxy Tab E 9.6 terug te betalen aan Nuon de waarde is €199. Heeft u een overstapkorting ontvangen of heeft Nuon uw overstapboete betaalt? Dan moet u deze ook terugbetalen. Een overeenkomst van 12 maanden is in dit geval niet erg lang en de maanden vliegen voorbij. De kans is dan ook niet groot dat u tussentijds besluit om op te stappen. Zit u de 12 maanden uit? Dan blijft de Samsung Galaxy Tab gewoon van u zonder extra kosten.

Sparen en besparen met Nuon

Als klant van Nuon kunt ook sparen voor cadeaus en iedere maand meedoen aan verschillende winactie’s zo maakt Nuon er een feestje van met haar klanten. Ook krijgt u korting op verschillende producten waarmee u energie kunt besparen.

Nuon met andere aanbieders vergelijken

Hoewel Nuon vaak aantrekkelijke aanbiedingen heeft is het altijd zaak om goed de prijzen te vergelijken. Start daarom met energie vergelijken om er achter te komen of deze Nuon aanbieding voor u de voordeligste keuze is al dan niet.

Plaats een reactie