Gratis Tablet bij TV & Internet van Ziggo €39,95 p/mnd

De Huawei MediaPad T1 7.0 nu gratis verkrijgbaar bij een abonnement van Ziggo wie wil dat niet? Het Ziggo Voordeelpakket biedt u snel en betrouwbaar internet met een downloadsnelheid van 40 Mb/s en een uploadsnelheid van 4 Mb/s. Niet thuis maar onderweg? Dan kunt draadloos internetten via de WiFi spots van Ziggo. Een andere leuke feature is ook nog de Horizon Go app waarmee u overal tv kunt kijken. Ga lekker op bed liggen met de laptop en bekijk een film of kijk tv op je telefoon.

Kijk overal tv met Horizon Go

Met Horizon Go heeft u toegang tot 44 televisiezenders en daarvan zijn er 25 in HD te bekijken. De Huwawei MediaPad heeft een 7 inch scherm waarmee u ook nog eens live televisie kunt kijken. Gratis Ziggo Sport is bijvoorbeeld ook inbegrepen bij dit pakket. De looptijd van dit contract bedraagt een jaar. U betaalt per maand €39,95 plus eenmalig de activatiekosten van €17,50.

Alles-in-1 vergelijken op prijs en voorkeur

Vergelijk de aanbieding van Ziggo en wie weet is het iets voor u. Nog meer Alles-in-1 pakketten vergelijken op Vergelijk.com kan ook. Door uw postcode in te voeren maakt onze vergelijker meteen een postcodecheck zodat u meteen ziet welke providers u de beste aanbiedingen kunnen doen. Bespaar op Alles-in-1 pakketten door over te stappen naar de goedkoopste provider.

1 gedachte over “Gratis Tablet bij TV & Internet van Ziggo €39,95 p/mnd”

  1. Ik heb internet en tv nodig heb een nieuwe woning maar ikbheb begrepen dat je een laptop of iets in die electro richting gratis bij kan krijgen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie