Greenchoice 100% Nederlandse wind €101 p/mnd*

Stap over op puur en alleen Hollandse groene windenergie en bosgecompenseerd gas van groene energieleverancier Greenchoice. Greenchoice is al jaren een vertrouwde energieleverancier en begon als eerste met het leveren van enkel en alleen groene stroom. Eneco nam Greenchoice in 2007 over maar de energieleverancier opereert nog altijd zelfstandig onder haar eigen naam. De twee belangrijkste duurzame energiebronnen voor Greenchoice zijn windenergie en biomassa. Ook Waterkracht energie en zonne-energie behoren tot de energiemix van de groene energieleverancier.

100% Nederlandse windenergie

Greenchoice biedt u de mogelijkheid in verschillende energiecontracten, zoals het vastzetten van uw tarief voor 1 jaar, maar ook kunt u uw tarief vastzetten voor 3 jaar. Toch liever een flexibel tarief? Dan kunt u kiezen voor een variabel energiecontract. Op basis van een gemiddeld verbruik van 2500 kWh en 1100 m3 gas betaalt u bij Greenchoice voor een 1 jarig abonnement slechts €101 per maand.

Bosprojecten voor de aanplant van nieuwe bomen

Het percentage aan groene stroom dat in Nederland word opgewekt ligt al op 70%, Greenchoice wil dit percentage verhogen naar 100% in 2020 en dat is een goed streven. Ook compenseert de energieleverancier als enigste het gasverbruik dankzij de bosaanplant in natuurgebieden. Zo beschermen ze de bossen via hun bosprojecten en ondersteunen ze daarmee ook de lokale bevolking. Een voorbeeld van een aantal projecten zijn in: Indonesië Rimba Raya, Peru Madre de Dios, Tanzania Kagera. Er zijn al 2 miljoen bomen aangeplant die CO2 uit de lucht halen en zuiveren.

Goedkoopste energie van Greenchoice of?

De allergoedkoopste energie vinden? Vergelijk dan het Greenchoice aanbod met de overige energieproducten die Vergelijk.com in haar energievergelijker heeft opgenomen. Prijzen vergelijken op Vergelijk.com bespaart u altijd geld dus begin direct en stap over naar de goedkoopste energieleverancier via Vergelijk.com.