Internet plus TV zakelijk

Wilt u internet plus TV zakelijk afnemen? Kijk dan verder dan alleen de reguliere pakketten die bedoeld zijn voor particulieren. Op de zaak wilt u waarschijnlijk op een andere manier gebruik maken van het internet en is de kans groot dat bijvoorbeeld een groot aantal televisies heeft hangen. Hier hebben de internet plus TV aanbieders specifieke abonnementen voor.


Doelgroep van het pakket

Kijk bij het vergelijken van internet plus TV zakelijk goed naar de doelgroep die men voor ogen heeft. Binnen de zakelijke pakketten bestaan er enorme verschillen, zowel qua prijs als qua mogelijkheden. Een ZZP’er heeft andere behoeften dan een grootzakelijke gebruiker, waardoor het verstandig is om altijd uit te gaan van de juiste doelgroep. Bepaal de omvang van uw bedrijf, aan de hand van uw wensen op het gebied van internet plus TV. Vervolgens kunt u op zoek gaan naar een zakelijk abonnement dat past bij de manier waarop u gebruik wenst te maken van deze diensten.

Televisie op de zaak

Wilt u televisie kijken op de zaak? Zorg er dan voor dat het signaal voldoende sterk is om de televisies aan te sluiten waar u gebruik van wilt maken. Hoe zit het met de mogelijkheden om met meerdere televisies in HD te kijken en heeft u aanvullende hardware nodig om programma’s op te kunnen nemen? Ga uit van de situatie zoals deze er bij u ligt en kies op basis daarvan voor een internet plus TV zakelijk abonnement dat daar zo goed mogelijk bij past.

Internet plus TV of alles in 1 pakket

Het internet plus TV zakelijk abonnement is een alternatief voor het alles in 1 pakket. U bundelt 2 van de 3 producten, wat betekent dat u uw telefonie ergens anders onder kunt brengen. Dat kan een voordeel zijn met het oog op de flexibiliteit en betrouwbaarheid met het oog op storingen bij 1 van de providers, maar het kan kostentechnisch aan de andere kant ook een nadeel betekenen. Weeg deze elementen goed tegen elkaar af en bepaal op die manier of u internet plus TV zakelijk af wilt nemen, of dat u aan de andere kant toch meer heeft aan een alles in 1 pakket voor de zakelijke markt.