Zakelijk internet

Wilt u het internet zakelijk gebruiken? U kunt de verschillende pakketten voor particulieren met elkaar vergelijken, maar het is veel interessanter om de pakketten te vergelijken die er speciaal voor de zakelijke markt zijn. Vaak is er sprake van een gratis monteur, of andere extra’s die u zakelijk uitstekend van pas zullen komen.


Type zakelijk internet abonnement

Kijk in ieder geval goed naar het type zakelijk abonnement dat u af kunt sluiten, wanneer u gebruik wilt maken van het internet. Is er sprake van een abonnement voor ZZP’ers en bedrijven binnen het MKB, of kunt u er ook als meer grote onderneming goed mee uit de voeten? Over het algemeen heeft u binnen het internet zakelijk de keuze uit meerdere pakketten, afgestemd op uw wensen. Kunt u bijvoorbeeld ook pinnen en chippen aanbieden aan uw klanten en hoe zit het met de service op het moment dat er wat aan de hand is?

Hosting en housing

Aanvullende diensten die het internet zakelijk aantrekkelijk kunnen maken zijn bijvoorbeeld hosting en housing. Dit staat voor het hosten van uw website op een server, of het huren van een ruimte waarin u de mogelijkheid heeft om zelf een server te plaatsen. Als zakelijke klanten wenst u op een andere manier gebruik te maken van het internet dan hoe een particulier dit doet. Vergelijk de zakelijk internet pakketten en kom daarmee tot de keuze voor het pakket dat aansluit bij de specifieke wensen die u heeft.

Snelheid van het internet zakelijk

Kijk tenslotte ook goed naar de snelheid van het internet. Als u het internet zakelijk gebruikt als ZZP’er heeft u waarschijnlijk meer dan voldoende aan een 50 Mbit/s verbinding, maar wanneer u binnen het MKB met 10 computers gebruik maakt van de verbinding om grote bestanden te downloaden kan dit u tegen gaan staan. Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de meer snelle verbindingen, tot een snelheid van 1 Gbit/s. De kosten hiervoor liggen hoger, maar wanneer u het internet zakelijk vergelijkt kunt u er in ieder geval voor zorgen dat u een scherp bedrag per maand betaalt voor de diensten die u wilt gebruiken.