Scarlet

Scarlet noemt zichzelf de uitvinder van het voordeelpakket en zorgt er op die manier graag voor dat u een scherpe prijs betaalt om gebruik te maken van een aantal verschillende diensten. U heeft de mogelijkheid om telefonie, internet en televisie te combineren, zodat u gebruik kunt maken van de diverse apparaten die u heeft staan. Het voordeeltarief zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt, waardoor u op verschillende manieren profiteert. Bovendien staat Scarlet bekend om de blik op het glasvezel, waarmee men als een van de eerste aanbieders voor veel snellere verbindingen weet te zorgen.

Telefonie

Scarlet biedt u de mogelijkheid om vaste telefonie af te nemen, in combinatie met het internet of bijvoorbeeld ook televisie. U zorgt er op die manier voor dat u met uw vrienden en familie kunt bellen, maar dat u daarnaast op een heel voordelige manier naar de televisie kunt kijken of gebruik kunt maken van het internet. Verder staat het bedrijf bekend om de gratis minuten die u de eerste maand kunt bellen, op het moment dat u gebruik maakt van een van de beschikbare acties. Neem Scarlet in ieder geval mee in de vergelijking die u uitvoert, om na te gaan of het een interessante optie voor u kan zijn.

Internet

Scarlet is groot geworden met het aanbieden van internet, dat u zowel los als in combinatie met een van de andere producten af kunt nemen. Het internet heeft een snelle verbindingssnelheid en zorgt er daarmee voor dat u onbeperkt emailberichten kunt sturen, dat u een online game kunt spelen of u de mogelijkheid heeft wat informatie op te zoeken. Het internet wordt aangeboden via ADSL of glasvezel, afhankelijk van de verbinding waar u gebruik van kunt maken. Scarlet zorgt er hiermee voor dat het klaar is voor de toekomst.

Televisie

Televisie maakt bij Scarlet onderdeel uit van het complete pakket, waarbij u ook telefonie en internet af kunt nemen. U zorgt er op die manier voor dat u alle apparaten in huis optimaal kunt gebruiken. Het abonnement voor televisie valt ook alleen in combinatie met internet af te sluiten. Uiteraard kunt u zelf kiezen uit de verschillende zenderpakketten, om er zeker van te zijn dat u al uw favoriete programma’s kunt bekijken. Wilt u een film- of een sportzender toevoegen aan het pakket? Dat is bij Scarlet geen enkel probleem. Bovendien houdt men de prijzen standaard scherp, zodat u nooit teveel betaalt.

Mobiele oplossingen

Tenslotte kunt u bij Scarlet terecht voor een aantal slimme mobiele oplossingen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een combinatie pakket met een van de andere diensten, om gratis sim-kaarten tot uw beschikking te krijgen. Dat betekent dat u zelf een toestel aan kunt schaffen of u een exemplaar kunt blijven gebruiken dat u al heeft. Vervolgens kunt u bellen met wie u maar wenst, op basis van de voordelige abonnementen. Wat dat betreft kunt u voor alle telefonie, televisie en natuurlijk het internet terecht bij Scarlet, zodat u hier zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Scarlet
8 (80%) 2