iPhone 7 word voorzien van een grotere accu dan de iPhone 6s

iPhone 7
Volgens een bericht van iPhoned.nl zal de nieuwe iPhone 7 worden voorzien van een grotere accu waardoor de batterij veel langer meegaat. Het zal hier gaan om een 1960 mAh terwijl de iPhone 6s het moet doen met een 1715 mAh accu. Het blijven in ieder geval geruchten die pas bevestigd zullen worden wanneer de iPhone 7 zal worden gepresenteerd.

iOS 10 verbetering en 32 GB versie

Een ander alternatief om de accuduur aanzienlijk te verbeteren is iOS 10 zo te optimaliseren waardoor ook de A10 chip zuiniger zal zijn. Er gaan ook geruchten dat de iPhone 7 een opslagcapaciteit van 32 GB zal krijgen, veel iPhone gebruikers kunnen namelijk niet uit de voeten met de 16 GB versie omdat er te weinig kan worden opgeslagen. Na de 16 GB versie kom je meteen al uit op de 64 GB die dan ook direct €100 meer kost.

Lightning plug voor muziek of niet?

Ook blijven de speculatie’s rondgaan over de hoofdtelefoonaansluiting, de verwachting is dat deze zal vervangen worden voor een lightning aansluiting. Dat brengt voor velen een beperking met zich mee omdat men dan gedwongen word om de Apple Earpods te moeten gebruiken in plaats van de veel goedkopere oordopjes.

Geen noemenswaardige veranderingen in uiterlijk iPhone 7

Het uiterlijk zal waarschijnlijk weinig veranderingen hebben ondergaan ten opzichte van de iPhone 6s, hij zal qua behuizing iets dunner zijn en de antenne strepen zullen worden verplaatst. Het afwachten is toch tot September waarop duidelijk zal worden of het alleen maar geruchten waren of werkelijkheid word.

iPhone 6s dan maar?

De iPhone 6s is momenteel het recentste model van Apple die ook veelvuldig word verkocht. Het toestel lijkt weer precies op de iPhone 6 maar is een stuk sneller en is weer voorzien van extra features zoals de 3D touch en een 12 megapixel camera. Maak prachtige foto’s in 4K kwaliteit en druk ze af als een echte professional. Vooral de 3D touch verschilt van de iPhone 6 want met 3D touch kun je door middel van subtiel tikken bepaalde handelingen uitvoeren.

De iPhone 6s weet hoe hard je druk op je scherm en detecteert verschillende drukniveaus, zoals peek en pop daarmee kun je informatie snel bekijken en door harder te drukken opent de iPhone het gehele bericht. De A9 chip zorgt ervoor dat je systeemprocessor tot 70% sneller presteert en dit is vooral merkbaar bij het spelen van games.

iPhone 6s aanbiedingen vergelijken

Vergelijk.com heeft alle iPhone 6s aanbiedingen verzameld in de vergelijker waardoor u binnen een mum van tijd de goedkoopste aanbieding heeft gevonden. Ook benieuwd naar andere telefoons in combinatie met een abonnement? Geen nood ook die kunt u vergelijken. Personaliseer uw zoekopdracht door verschillende optie’s aan te vinken en wij tonen u het complete aanbod. Wie weet vindt je vandaag je nieuwe telefoon en de goedkoopste provider. Telefoons vergelijken en veel geld besparen doe je op Vergelijk.com.