Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

iPhones vergelijken

In 2007 ontstond er een ware revolutie op de smartphonemarkt: de eerste iPhone kwam op de markt. Het was de eerste smartphone met een aanraakgevoelig scherm dat ook nog eens prima naar behoren werkte. Dat was een ongekend succes en de iPhones zijn in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Inmiddels kunt u uw smartphone zelfs ontgrendelen met Face ID. Wilt u graag een iPhone kopen, maar weet u nog niet precies welk model u graag wilt? U kunt hieronder iPhones vergelijken voor de beste deal.

Welke iPhones zijn er verschenen?

Wilt u graag iPhones vergelijken? Dan is het natuurlijk fijn om te weten welke modellen er allemaal zijn geweest in de loop der jaren. Hieronder volgt en handig overzicht van alle uitgebrachte modellen:

 • iPhone XR (oktober 2018)
 • iPhone XS Max (oktober 2018)
 • iPhone XS (september 2018)
 • iPhone X (november 2017)
 • iPhone 8 (september 2017)
 • iPhone 8 Plus (september 2017)
 • iPhone 7 (september 2016)
 • iPhone 7 Plus (september 2016)
 • iPhone SE (maart 2016)
 • iPhone 6S Plus (september 2015)
 • iPhone 6S (september 2015)
 • iPhone 6 Plus (september 2014)
 • iPhone 6 (september 2014)
 • iPhone 5S (september 2013)
 • iPhone 5C (september 2013)
 • iPhone 5 (september 2012)
 • iPhone 4S (oktober 2011)
 • iPhone 4 (juni 2010)
 • iPhone 3GS (juni 2009)
 • iPhone 3G (juni 2008)
 • iPhone 2G (januari 2007)

iOS

Elke iPhone draait op het besturingssysteem iOS. iOS is een eigen besturingssysteem van Apple en werkt ook alleen op de iPhones. U zult dus nooit een Samsung smartphone met iOS-software zien, omdat Apple dat simpelweg niet toelaat. iOS staat voor iPhone Operating System en bevat een groot aantal functies. Het systeem wordt bijzonder vaak ge-update en wordt ook gezien als het veilige besturingssysteem voor smartphones.

App Store

Als u apps wilt downloaden op uw iPhone kunt u gebruikmaken van de App Store. Dit is de officiële plek waar u uw apps kunt downloaden. Alle apps worden van tevoren gekeurd door Apple-specialisten. Dat zorgt ervoor dat er geen slechte en/of schadelijke apps in de App Store verschijnen. Antivirussoftware is daarom ook niet nodig op een iPhone.

iPhone XS en iPhone XS Max

Als u iPhones vergelijken gaat kan het zeker lonen om te kijken naar de iPhone XS en de iPhone XS Max. Deze smartphones zijn vrij prijzig, maar beschikken wel over bijzonder leuke functies. Zo kunt u uw smartphone ontgrendelen met Face ID, kunt u prachtige foto’s maken en kunt u genieten van een prachtig oled-scherm. De iPhone XS Max heeft een 6,5-inch scherm en is daarmee de grootste iPhone die tot nu toe is uitgebracht. De accu van dit toestel is ook iets groter dan die van de XS. Uiteraard kunt u dit toestel vergelijken via onze telecomvergelijker.

iPhone XR

Is uw budget iets minder toereikend, maar wilt u wel kiezen voor een van de nieuwste iPhones? Dan kunt u ook kiezen voor de iPhone XR. Dit model is iets goedkoper dan de bovenstaande modellen, maar levert vooralsnog erg goede prestaties. Net als de duurdere broers is dit toestel ook voorzien van krachtige hardware. De schermranden zijn iets dikker en aan de achterzijde zit slechts een cameralens. Ook is er een lcd-display aanwezig in plaats van een oled-scherm. Er zijn daarentegen wel meerdere kleuren beschikbaar: wit, zwart, blauw, geel, koraal en rood.

iPhone X

Als u iPhones vergelijken gaat kunt u ook nog kiezen voor de iPhone X. Dit is de voorganger van de twee bovenstaande modellen en werd voor het eerst uitgebracht in 2017. Destijds maakte Apple voor de eerste keer de overstap naar oled. Ook de overstap van Touch ID naar Face ID was nieuw. Aan de achterzijde treft u een goede cameralens en ook de portretfunctie is erg fraai.

iPhone 8 en 8 Plus

Kiest u liever voor een model dat nog beschikt over Touch ID? Dan kunt u kiezen voor de iPhone 8 of 8 Plus. Deze modellen zijn veel voordeliger dan de bovenstaande modellen en dat kan natuurlijk een doorslaggevende factor zijn voor de aanschaf van een van deze twee modellen.

iPhone SE

Kiest u liever voor een kleine smartphone? Dan kunt u nog iPhones vergelijken en kiezen voor de iPhone SE. Dit model werd uitgebracht in 2016 en werd gezien als een special edition. Apple heeft ervoor gekozen om haar smartphones flink groter te maken, maar heeft in dat jaar ook nog een klein model uitgebracht. Het betreft een 4-inch smartphone met Retina-resolutie. Aangezien dit is een vrij verouderd model is kunt u deze ook zeer voordelig in huis halen.

Start direct met iPhones vergelijken

Hierboven hebben we de meest recente iPhones van dit moment omschreven. Er bestaan ook nog weer oudere modellen, maar deze zijn nog maar erg beperkt verkrijgbaar. Via ons handige vergelijkingssysteem kunt u eenvoudig iPhones vergelijken. Hierbij kunt u filteren op verschillende modellen van Apple, maar ook kunt u nog gebruikmaken van andere filteropties. Zo kunt u onder andere filteren op provider en kunt u uw abonnement personaliseren.

Door uw abonnement te personaliseren kunt u filteren op datgene wat voor u belangrijk is. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op abonnementsprijs, aantal belminuten en internetdata. Zo bent u ervan verzekerd dat u kiest voor een abonnement dat bij u past. Uiteraard staat de goedkoopste aanbieder altijd bovenaan. Binnen slechts enkele minuten kunt u uw nieuwe abonnement aanvragen.

Heeft u nog vragen met betrekking tot iPhones vergelijken? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot en met 17.00 uur. Stuur uw vragen en eventuele opmerkingen altijd zo specifiek mogelijk door, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord