Je nieuwe Tesla 3 online reserveren en opladen bij NLE

Logo NLEElektrische auto’s kunnen niet overal terecht om op te laden. Elk tankstation heeft namelijk niet een oplaad station. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen nog niet kiezen voor een elektrische auto. Daar komt snel verandering in want de NLE stapt in de markt van elektrische auto’s en opent langs de A13 bij Delft hun eerste eigen snellaadstation. Daarmee is de NLE een stap dichter bij de uiteindelijke energieverbruiker.

Elektrisch rijden in Nederland in een stroomversnelling

De NLE wil naar eigen zeggen een deel van hun winst gebruiken om te investeren in elektrisch rijden. Er wordt ook gekeken naar mogelijke plaatsen om nog meer snellaadstations te openen. De topman van de NLE, Harald Swinkels wil het elektrisch rijden in Nederland in een stroomversnelling brengen, zo gaf hij in een verklaring aan. ,,Hoe meer oplaadmogelijkheden er zijn, hoe aantrekkelijker volledig elektrisch rijden wordt voor een grote groep.” Op het eerste laadstation dat gevestigd is langs de A3 bij Delft kunnen twee auto’s tegelijkertijd worden opgeladen.

Alles kan. Reserveer online je nieuwe Tesla 3 bij de NLE

Eerder maakte de NLE al bekend dat het naast energie ook telecomdiensten gaat aanbieden en dat ze maar liefst 1000 tesla’s importeren. De nieuwe tesla 3 kunt u nu al reserveren via de site van NLE. Wees er snel bij want er zijn er nog meer 63 beschikbaar. De Tesla 3 kunt u opladen bij alle laadstations, dus ook bij laadstations niet van NLE zijn!

 

Plaats een reactie