Kiest u voor groene Energie van Qurrent?

Op zoek naar een groene aanbieder maar weet u niet welke u moet kiezen? Dan kan Qurrent energie een goede optie zijn. Greenpeace en de Consumentenbond zijn het eens over deze energieleverancier en hebben Qurrent dan ook uitgeroepen tot één van de groenste energieleveranciers. Kies je voor Qurrent? Dan kies je 100% groen van Nederlandse bodem. Deze energieleverancier levert u ook nog eens energie tegen een scherpe inkoopprijs waardoor u nooit teveel zult betalen voor uw energie.

100% windstroom van Qurrent

Bent u die consument met een verbruik van 2850 kilowattuur en 1250 m3 gas? Dan betaalt u bij Qurrent slechts €117,55 per maand voor uw energiekosten. Vul uw energie en gasverbruik in en bereken uw exacte kosten bij deze energieleverancier. U krijgt altijd 14 dagen om u te bedenken liever niet natuurlijk maar dit is een service die zij bieden. Kies je Qurrent dan kies je voor 100% windenergie dat geproduceerd is door Nederlandse windmolens.

Stichting DOEN

Als 100% dochter van Stichting DOEN helpt Qurrent u met het opwekken van energie, ook energie besparen is een belangrijk item bij deze groene energieleverancier. Zo kunt u via Qurrent zonnepanelen aanschaffen maar ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een zonnepark of windpark, op die manier kiest u ook voor schone energie. De gasproducten zijn CO2 gecompenseerd wat natuurlijk een pré is om vervuiling te voorkomen. Klanten van Qurrent worden ook automatisch lid van Stichting DOEN waardoor zij met uw bijdrage nog meer groene energie projecten kunnen opzetten.