De Toto

Met Toto kunt u geld inzetten op wedstrijden van bijvoorbeeld voetbal, tennis, en darten. Of het nu een reguliere voetbalwedstrijd of een individuele wedstrijd betreft bij Toto kunt u de uitkomst voorspellen. Wanneer uw voorspelling van de wedstrijd uitkomt dan wint u een geldbedrag vermenigvuldigt met de inleg. U kunt minimaal €1 inleggen tot en met maximaal €1000. Ook bij dit spel geldt bij prijzen boven de €454 dat er kansspelbelasting word ingehouden.

Toto spelen en uw favoriete sportclub

U kunt in de winkel meespelen met het bekende toto formulier of online. Bij Toto zijn er verschillende speloptie’s waarbij u kunt aangeven voor welke optie u gaat. Met een zogenaamd systeemweddenschap kunt u meerdere voorspellingen combineren waarbij u al wint wanneer bijvoorbeeld 2 voorspellingen van de 4 voorspellingen uitkomen. Dit spel is vooral populair onder voetballiefhebbers die hun favoriete voetbalclub volgen.

Toto is een onderdeel van Nederlandse Loterij en heeft een vergunning van de Kansspelautoriteit. Voor elk spel van de Loterij dient u 18 of ouder te zijn.