EuroJackpot

eurojackpot trekkingEuroJackpot is een merk van de Lotto en is een goede doelen loterij. Zij ondersteunen 19 goede doelen die zich bezighouden met Cultuur, sport, volksgezondheid en het maatschappelijk welzijn. Meer dan 2 miljard euro gaat jaarlijks naar goede doelen en sinds 1961 is er 1.4 miljard euro geïnvesteerd in de Nederlandse Sport. NOC*NSF is het grootste voorbeeld van een sportdoel en het Olympisch Comité zorgt ervoor dat iedereen kan sporten.

EuroJackpot steunt nog veel meer goede doelen

Andere fondsen waar de inleg naar toe gaat zijn onder andere: Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Kansfonds, Aidsfonds, Hartstichting, Diabetesfonds en nog vele anderen. Een lot kopen van EuroJackpot kost u slechts €2 en u kunt elke vrijdag kans maken op grote geldprijzen. U kunt dus ineens on-hollands rijk worden omdat de jackpot opgelopen is tot 10 miljoen euro. Meespelen kan online door op de website een lot te kopen of u koopt een lot in de deelnemende verkooppunten.

Speluitleg van EuroJackpot

Hoe werkt EuroJackpot? U kiest uw eigen unieke 5 getallen uit de cijfers 1 tot en met 50, kies dan uw twee bonusgetallen uit de cijfers 1 tot en met 10. Met deze cijfers doet u vervolgens mee en heeft u gewonnen? Dan hangt het van de prijscategorie af wat de hoogte van uw prijs is. Wint u een prijs hoger dan €449? Gefeliciteerd maar dan moet u wel 29% kansspelbelasting erover betalen. Prijzen onder de €449 kunt u gewoon innen met uw lot bij de verkooppunten.