Loterijvergelijker

loterijvergelijkerMet de loterijvergelijker van Vergelijk.com krijgt u snel en simpel inzicht in de prijzen en winkansen van de verschillende loterijen in Nederland. De loterijvergelijker biedt u verschillende filteroptes om het aanbod te vergelijken en te sorteren zodat u eenvoudig de beste loterij kan kiezen. Het doel van onze loterijvergelijker is dat u zo veel mogelijk profijt zult hebben van het geld dat u uitgeeft aan het kopen van loten. In de loterijvergelijker kunt u ook zien welke goede doelen de loterijen steunen.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een loterij die veel van de inleg uitgeeft aan goede doelen. Kijk dan ook eens naar de Lotto. De lotto geeft maar liefst 40% van de inleg aan diverse goede doelen.

Vul de loterij vergelijker in om een vergelijking te maken!

U kunt de volgende loterijen vergeleken:

  • Staatsloterij
  • Nationale Postcode Loterij
  • VriendenLoterij
  • Lotto
  • BankGiro Loterij
  • Eurojackpot
  • Lucky Day

Trekkingsdatums, hoofdprijzen en kosten

De verschillende partijen zijn te vergelijken op trekkingsdatum, hoofdprijs en kosten om te participeren. Tevens kunt u uw voorkeuren aangeven. U kunt de loterijvergelijker filteren op bijvoorbeeld de percentage van de inleg die naar de goede doelen gaan of u kunt selecteren welk type goed doel er door de loterij wordt ondersteund, of ze een abonnement of alleen een los lot willen kopen of dat de hoofdprijs belastingvrij wordt uitgekeerd of niet. Dit is per loterij terug te zien als u op ‘meer informatie’ klikt.

Winkansen berekenen en vergelijken

Hier is tevens de winkans weergegeven. De winkans is de kans dat de deelnemer een prijs kan winnen. Dit is onafhankelijk van de hoogte van deze prijs.

Goede doelen sponsoren

Het percentage dat aan goede doelen wordt geschonken, het type goed doel dat wordt ondersteund en de winkans is bepaald aan de hand van communicatie van de verschillende loterijen.

De resultaten van de loterijvergelijker zijn ter indicatie. Prijzen en/of andere specificaties kunnen afwijken. Aan deze of enig andere onjuistheid kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Mocht u onjuistheden tegenkomen? Laat het ons dan weten zodat we er direct wat aan kunnen doen. Voor statistische doeleinden worden acties opgeslagen. Dit gebeurt volledig anoniem. Data mag gedeeld worden met derden.