Lucky Day

lucky-day
Lucky Day behoort als merknaam en loterij als kansspel van De Lotto. Bij Lucky Day mag je zelf uitmaken hoeveel getallen je kiest en de hoogte van je inleg kies je ook zelf. Op deze manier kun je je winkans en het bedrag dat je kunt winnen verhogen. Wat je precies kunt winnen hangt af van welk bedrag jij heb aangegeven. De inleg die je maximaal kunt kiezen is €22,50 en minimaal €1,50. Meespelen met 1 getal of maximaal 10 getallen bij Lucky Day.

Elke dag winnen met Lucky Day

Het mooie aan Lucky Day is ook dat je elke dag kan meespelen want iedere dag weer is er een trekking. Net als bij de meeste loterijen behalve de Staatsloterij dient u kansspelbelasting af te dragen. Lucky Day doet dit alvast voor u zodat u uw prijs netto ontvangt.

Win nog meer met extra bonus spel

Een ander spel van Lucky Day is het Bonus spel en daarmee kun je 10x je inleg terug winnen. Het is een extra bonus in het spel. Ook bij dit spel word er iedere dag een trekking gedaan en u betaalt voor de inleg €1,50 net zoals je dat doet bij het reguliere Lucky Day spel. U kunt online meespelen via de website of u schaft een lot aan bij de deelnemende winkels.