Mallorca El Arenal 8 dgn in augustus vanaf €573

Ga samen met Corendon 8 dagen naar Mallorca in Augustus voor €573 per persoon. El Arenal is een redelijk grote badplaats op het vakantie eiland Mallorca waar het goed toeven is. U verblijft op basis van logies in een 2-kamer appartement. Het gaat hier om de Arcadio appartementen die geschikt zijn voor 2 tot 4 personen. De woon/slaapkamer is voorzien van een sofa bed , maar ook een aparte slaapkamer. Een kitchenette die voorzien is van een magnetron en een koelkast. Het toilet bevindt zich in de badkamer met douche. Let wel op dat u bij aanvang een borg van €100 moet betalen.

Huurauto op Mallorca is bij de prijs inbegrepen

Bij deze aanbieding is een huurauto inbegrepen waardoor u meteen vanaf het vliegveld naar uw accomodatie kunt rijden, zo bent u niet gebonden aan de transfer vanaf de luchthaven en vice versa. De huurauto word meteen bij aankomst aan u afgeleverd, op de dag van vertrek kunt u deze weer inleveren op het vliegveld. De huurauto betreft een auto uit de categorie A zoals een toyota Aygo, tegen een meerprijs kunt u een grotere auto huren uit de categorie B of C.

De huurauto is verzekerd tegen ruitschade, diefstal, koplamp, lokale belastingen en wegenservice. De huurauto is niet verzekerd voor ongevallen inzittenden. Bandverzekering is exclusief, babysitje ook. Voor extra verzekeringen kunt u deze ter plaatse afsluiten en betalen met creditcard.

Vergelijk.com
Logo
Enable registration in settings - general