Nederlandse Energie Maatschappij biedt later dit jaar breedband Alles-in-1

Logo NLEDe Nederlandse Energie Maatschappij vergroot haar aanbod dit jaar door naast energie en gas ook Alles-in-1 pakketten te leveren. Zij zullen dan de eerste energieleverancier zijn die de telecom markt gaan betreden. Het gaat hierbij vooral om diensten van televisie, internet en vaste telefonie via glasvezel en de kabel.

Bekendmaking van NLE in Alles-in-1 al in april 2016

Afgelopen april werd al bekend gemaakt op Nu.nl dat de energieleverancier de telecom markt op zou gaan maar was er nog niet veel over bekend. Zoals het nu staat zal de energieleverancier binnen enkele weken haar nieuwe producten onthullen. De Nederlandse Energie Maatschappij meldt dat er nu al 15.000 huishoudens zijn die zich hebben ingeschreven voor de toekomstige Alles-in-1 producten. Het schijnt dat er standaard een wifi versterker word geleverd bij de abonnementen voor draadloos internet in huis.

NLEx moet telecom markt gaan veroveren

Het product zal onder de naam NLEx worden aangeboden worden en de Nederlandse Energie Maatschappij wil haar nieuwe producten aan alle vaste klanten gaan aanbieden. Nieuwe klanten zijn uiteraard ook zeer welkom voor het nieuwe product. Het streven van de energieleverancier is om binnen 5 jaar als prijsvechter in Alles-in-pakketten de telecom markt te domineren. Door hun focus ook op andere producten te leggen zal NEM niet meer afhankelijk zijn van enkel en alleen energieproducten.

Ook de eerste energieleverancier met eigen laadstation voor elektrische auto’s

Ook de komst van een NLE snellaadstation langs de A13 bij Delft is een innovatief idee en daarmee zijn zij ook wéér de eerste energieleverancier die een eigen laadstation voor laadpalen in bezit hebben. Het laadstation biedt plaats voor twee auto’s die tegelijkertijd kunnen worden opgeladen. De laadtijd van 30 minuten zorgt voor een accu die voor 80% is opgeladen.

Is NLEx iets voor u? Lees eerst overstapervaringen van de Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij streeft ernaar om in heel Nederland de Alles-in-1 pakketten te kunnen leveren. Wanneer het startsein word gegeven door de energieleverancier dan krijgen klanten de mogelijkheid middels een postcodecheck uit te vinden of zij gebruik kunnen maken van hun aanbod. Lees alle ervaringen over de Nederlandse Energie Maatschappij om te bekijken wat andere klanten zeggen over deze energieleverancier.

Alles-in-1 pakketten NLEx goedkoop of duur?

Of de Nederlandse Energie Maatschappij ook echt goedkoper is valt te betwisten want er zijn gegevens uitgelekt op Emerce waaruit blijkt dat een DSL Alles-in-1 ruim €44 per maand kost waarbij de klant een internetsnelheid van maximaal 100 Mbps zal hebben. Een glasvezel abonnement zal tussen de €54 en de €79 per maand kosten. Alles in 1 vergelijken op Vergelijk.com biedt u inzicht in wat u precies gaat betalen voor het goedkoopste abonnement.

Plaats een reactie