NLEnergie is vanaf vandaag ook aanbieder van internet, tv en bellen

Logo NLEDe Nederlandse energie maatschappij biedt vanaf vandaag onder de naam “NLEx” nu ook alles in 1 pakketten aan met internet, televisie en bellen voor 29,95 euro per maand. ‘Een prijs die de markt kan opschudden’, aldus de NLE. NLE maakt gebruik van het netwerk van KPN en levert voor 29,95 euro 50 Mb/s downloadsnelheid. Zie ook dit bericht

Het NLE alles in 1 pakket

alles in 1 pakket prijs nleIn vergelijking met Ziggo biedt NLE ongeveer hetzelfde soort alles in 1 pakket voor 45,95 euro per maand met 40 Mbit/s internetsnelheid. NLE biedt naast breedband internet via de kabel ook glasvezel aan met een snelheid van 500 Mbps voor 67,50 per maand.

Internet: Sneller internet middels gratis wifi-versterker

NLE heeft tevens laten weten de wifi-dekking in het hele huis te willen verbeteren, onder meer door gratis een wifi-versterker mee te leveren. Op deze manier moet het gebruik van het internet een goede gebruikerservaring bieden waar klanten tevreden over kunnen zijn.

TV: Extra tv zenders waaronder Fox sports en HBO

HBOIn het alles in 1 pakket is zijn ook allerlei extra tv-pakketten beschikbaar welke tegen een meerprijs worden aangeboden, daar zit nu oa FOX Sports en (nu nog) HBO bij. NLE biedt keuze uit een uitgebreid zenderpakket. De klant kan het pakket zelf samenstellen om zo het ideale televisie pakket te krijgen passend bij de eigen voorkeuren.

Bellen: Onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummmers

Uiteraard kan men ook bellen met het alles in 1 pakket. Voor 10 euro per maand kan er onbeperkt worden gebeld naar zowel vaste en mobiele nummers. Hierdoor zullen mensen die veel bellen waarschijnlijk getriggerd worden om het alles in 1 pakket van de Nederlandse energie maatschappij te kiezen.

nlex alles in 1 pakket kosten berekenen

Energie: Klanten van Nuon, Essent en Eneco krijgen €50 extra korting

De NLE is goed vertegenwoordigd in op de Nederlandse energiemarkt en wil nu zij ook alles in 1 aanbieden de concurrentie aangaan met grote energiebedrijven zoals Nuon, Essent en Eneco. Om die reden krijgen alle nieuwe klanten ten eerste 25 euro korting. Nieuwe energieklanten die nu energie afnemen van Nuon, Essent en Eneco krijgen 50 euro korting.

Over de Nederlandse energie maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier in Nederland. Het uitdagen en scherp houden van traditionele markten en marktpartijen is de bestaansreden van NLE. NLE ontwikkelt en exploiteert vooruitstrevende producten en diensten zoals slimme thermostaten en apps, datadiensten, solarconcepten en elektrische mobiliteit.

Plaats een reactie