NLEx Alles-in-1 €29,95 p/mnd

En daar was ie al: de aanbieding van NLEx Alles-in-1 voor thuis! Op zoek naar een nieuwe aanbieding voor internet, tv en telefonie? Dan kunt u deze aanbieding van NLEx niet overslaan. Het gaat hierbij dan om een standaard internetverbinding van 20 Mb/s download en 1 Mb/s upload. U ontvangt ook een tv-ontvanger erbij, extra tv-ontvanger nodig? dan betaalt u €4 per maand. U krijgt standaard telefonie dat betekent vaste telefonie met een bijbehorend nummer of u neemt uw huidige nummer gratis mee. Kort samengevat betaalt u dus voor de standaard Alles-in-1 €29,95 per maand.

Ook energie afnemen van NLE?

Uw tv basis pakket geeft u toegang tot 70 televisiezenders en daarvan kunt u 30 zenders in HD kwaliteit bekijken. Radio luisteren kan ook daar is de keuze uit ruim 90 radiozenders. De looptijd van dit contract is 12 maanden en u hoeft geen eenmalige installatiekosten te betalen want deze zijn gratis. Ook op zoek naar een nieuw energiecontract? Wanneer u ook kiest voor energie van NLE dan ontvangt u €25 korting

Glasvezelinternet van NLEx

Toch sneller internet? Dan kunt u kiezen voor hogere snelheden zoals: 50Mb/s download en 50 Mb/s upload voor €43,50 per maand. Of nog niet snel genoeg? Dan is er zelfs de keuze voor 500 Mb/s download en 500 Mb/s upload. Extra televisie pakketten afnemen kan ook zoals het pluspakket of een Fox Sports pakket of wat te denken van een Turks pakket of Hindi pakket. Aan alles is gedacht en er is voor iedereen meer dan voldoende aanbod. Bij elk pakket van NLEx basis of glasvezel in alle gevallen ontvangt u een gratis Wifi versterker.

Vergelijk het NLEx Alles in 1 pakket

Plaats een reactie