Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Online marketing

Wilt u online marketing graag uitbesteden? Dan heeft u keuze uit talloze marketingbureaus. Het kan dus ook erg lastig zijn om een goede keuze te maken. Meerdere offertes opvragen kan daarom ook raadzaam zijn. Via het onderstaande offerteformulier kunt u gemakkelijk een offerte-aanvraag indienen. Hierbij ontvangt u maximaal vijf offertes van verschillende onlinemarketingbureaus.

[Offerteformulier]

Wat is online marketing?

Online marketing is een bijzonder uitgebreid begrip. Het bevat marketingactiviteiten op en over het internet. Internet is natuurlijk steeds belangrijker geworden in de huidige samenleving. Vrijwel iedereen heeft een smartphone en kan hierop internetten. De marketingbudgetten van nu verschuiven dus ook vaak naar online. Er zijn ook meer personalisatiemogelijkheden. Dat is niet het geval bij de traditionele media.

Welke mogelijkheden zijn er?

Op het gebied van online marketing zijn er bijzonder veel mogelijkheden. U kunt namelijk een offerte aanvragen voor onder andere:

  • Zoekmachineoptimalisatie of Search Engine Optimisation (SEO);
  • Zoekmachineadverteren of Search Engine Advertising (SEA);
  • Onlineadvertenties;
  • Online reclamebanners;
  • Affiliate marketing;
  • E-mailmarketing;
  • Contentcreatie;
  • Conversieoptimalisatie;
  • Interactieve marketing;
  • Linkbuilding.

Zoekmachineoptimalisatie en zoekmachineadverteren

Zoekmachineoptimalisatie en zoekmachineadverteren zijn de belangrijkste termen op het gebied van online marketing. Dat is voor veel bedrijven het meest interessant. Met behulp van zoekmachineoptimalisatie zorgt u ervoor dat uw website beter vindbaar is in de zoekresultaten. U kunt daarmee dus scoren op zoekwoorden waar u graag op gevonden wilt worden. Dit kan wat tijd kosten, maar wel is dat erg geschikt voor de langere termijn. Eventueel kunt u deze dienst combineren met linkbuilding. Ook dat kan zorgen voor een betere vindbaarheid van uw website.

Kiest u liever voor direct resultaat? Dan kunt u kiezen voor zoekmachineadverteren. Daarmee adverteert u op bepaalde zoekwoorden in de zoekmachines, zoals Google. U betaalt in dat geval per klik. Alternatieven daarvoor zijn onder andere reclamebanners of affiliate marketing.

Uw website beter laten converteren?

Als u uw bezoekers eenmaal op uw website heeft is het natuurlijk nog belangrijk dat u uw bezoekers ook converteert naar klanten. Heeft u wel veel bezoekers op uw website, maar ziet u dit niet terug in uw inkomsten? Dan kan conversieoptimalisatie een handige dienst zijn voor uw website.

Een online marketing offerte opvragen?

Wilt u graag een online marketing offerte opvragen? Dan kunt u het bovenstaande offerteformulier invullen. U kunt hierbij zelf aangeven wat uw wensen zijn. Zo kunt u aanvinken wat voor offerte u graag wilt ontvangen. Wilt u alleen een offerte voor SEO ontvangen of wilt u ook graag adverteren? Wilt u starten met e-mailmarketing? Ook dit kunt u natuurlijk aangeven in het offerteformulier.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over het indienen van een offerte? Of heeft u andere vragen met betrekking tot onze website? Uiteraard helpen wij u graag. Stuur uw vragen en/of opmerkingen gerust door via het contactformulier op onze contactpagina. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord