Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Over ons

Vergelijk.com is een vergelijkingssite. Wij vergelijken prijzen van vaste lasten zoals energie, internet, tv en verzekeringen. Zo vind u bij ons bijvoorbeeld de goedkoopste energieleverancier. Ook voor een goedkope autoverzekering en zelfs voor een voordelige hypotheekrente bent u bij Vergelijk.com op het juiste adres!

Het doel van deze website is om het vergelijken van prijzen en het switchen naar een andere aanbieder/aanbieding zo snel en simpel te laten verlopen.

Met behulp van onze online prijsvergelijkers kunt u snel en simpel alle prijzen vergelijken en zo vind u altijd de beste deals. Omdat switchen kinderspel is, bespaart u in enkele minuten honderden euro’s op uw vaste lasten.

Vergelijk.com is 100% onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een belanghebbend bedrijf die invloed uitoefent op onze vergelijking. Wij doen ons uiterste best om een zo goed mogelijk werkende vergelijking te maken op basis van zelf in te stellen voorkeuren. Zo kunt u met onze energievergelijker bijvoorbeeld vergelijken op prijs, maar ook op duurzaamheid.

Heeft u vragen over Vergelijk.com? Neem gerust contact met ons op!

 

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord