De beste vergelijkingssite

Vergelijk.com zal in de toekomst steeds uitgebreider worden en daardoor ook steeds meer gaan lijken op een zoekmachine die steeds meer vergelijkingssites doorzoekt om de beste en goedkoopste aanbiedingen voor u te kunnen vergelijken. Ons doel is om de vergelijkingssite te worden waar miljoenen mensen met plezier gebruiken van maken.

Hoe verdienen wij ons geld

Het verdienmodel van Vergelijk.com is gebaseerd op CPC (Cost per Click) en CPS (Cost per Sale). Vergelijk.com ontvangt een commissie van de aanbieders waarbij u een aankoop doet. In sommige gevallen ontvangen we een bijdrage per klik. Hierdoor kunnen wij u blijven voorzien van objectieve en onafhankelijke prijs en product vergelijkingen.

Niet goed, geld terug

Consumenten worden beschermt door de overheid. Dit is maar goed ook, want u wilt natuurlijk wel waar voor uw geld nietwaar? Wanneer u als consument een aankoop doet heeft u recht op 14 dagen niet goed geld terug garantie. Dit is bij ons ook het geval. U kunt dus altijd het product binnen 14 dagen terug sturen en uw geld terug krijgen.

Consumenten én bedrijven

Bedrijven kunnen natuurlijk ook besparen! Niet alleen op de prijzen van hun producten en diensten, maar ook op energie, zoals op de consumentenmarkt. Met onze gratis zakelijke energievergelijker kunt u eenvoudig zakelijke energie aanbiedingen met elkaar vergelijken. Zodoende kunt u ook overstappen naar de goedkoopste zakelijk energieleverancier.

Gratis overstappen

Overstappen werkt is niet alleen heel makkelijk, maar is ook nog eens gratis. U kiest en de nieuwe leverancier regelt de rest! Na de overstap heeft u er geen omkijken meer naar. Vergelijk, kies en begin met besparen.

14 dagen bedenktijd

U heeft recht op 14 dagen bedenktijd. Wilt u achteraf de aanvraag ongedaan maken of wijzigen? Dan kunt u dit binnen 14 dagen kenbaar maken. Het telefoonnummer om te annuleren is vermeld in de welkomstbevestiging.

Samen staan we sterker

Wilt u ook met ons samenwerken? Neem voor meer informatie contact met ons op. Als aanbieder kunt u uw producten, diensten, aanbiedingen en tarieven in de prijsvergelijkers van Vergelijk.com presenteren.

Over Vergelijk.com
9.1 (90.83%) 48