Overstapdeal van NUON: kies een 1 jaar vast contract en krijg €250,- welkomstkorting +5% Blijven Loont-korting!

Als 1 van de marktleiders is NUON constant bezig zijn producten aan te passen. Dat is nodig om de gezonde concurrentie die er heerst staande te houden. Energie en gas zijn heden ten dage geen luxe meer. Het zijn basisbehoeften geworden die NUON snel, goed en voordelig aan u kan leveren. Door de ervaring die ze hebben  opgedaan op de energiemarkt kunnen ze gericht inspelen. NUON heeft recent een nieuw project gelanceerd die voor overstappers voordeel gaat opleveren. Dat is de Powerdeal!

Powerdeal: NUON geeft een welkomstkorting van €250,- + 5% Blijven Loont-korting (oplopend tot 25%)

NOUN weet hoe de energie- en gasmarkt in mekaar zit. Vandaar dat ze gericht aanbiedingen op de markt brengen. De klanten vragen naar goede kwaliteit en service tegen een scherpe prijs en NUON levert dat dan ook . Het is een normale zaak om over te stappen naar een andere energieleverancier, vooral als u er voordeliger uit komt. NUON heeft nu de Powerdeal dat inhoudt: een 1 jaar vast contract met voordelen. Bij het overstappen komt u in aanmerking voor een €250,- korting ( wordt aan het eind van het jaar verrekend) + 5% Blijven Loont-Korting op de variabele stroomkosten. En naar gelang u klant blijft bij NUON loopt deze korting op naar maximaal 25% (Blijven Loont-Korting). 

Wilt u weten wat u gaat betalen bij een eventuele overstap naar NUON? Op de website van Vergelijk.com vindt u de energievergelijker. Hiermee kunt u op basis van uw verbruikswaarden een gemiddelde prijs berekenen. U vult uw verbruikswaarden samen met uw persoonlijke gegevens in en de rekenmachine zorgt binnen ogenblikken voor het resultaat.

Plaats een reactie