Oxxio: Superslim. Supervoordelig.

OxxioOxxio: Een Nederlandse energieleverancier welke vooral bekend staat als het bedrijf dat haar nieuwe klanten heeft beloond met een ‘gratis’ ipad komt nu met een nieuwe campagne om het merk duidelijker te positioneren. In de campagne staan scherpe tarieven en de toegankelijke en vooruitstrevende dienstverlening door de Oxxio energie-app centraal.

Het energiebedrijf geeft dus geen gratis ipad meer cadeau maar biedt wel lage energierijzen en slimme energie app waarmee klanten van het bedrijf beter inzicht krijgen in hun verbruik en kosten. Oxxio wil zich ook neerzetten als een superslimme en supervoordelige prijsvechter.

Oxxio Energie App

Freddy Verweij, Commercieel Manager Oxxio: “De afgelopen tijd is Oxxio op een aantal belangrijke aspecten geherpositioneerd, zoals een eenduidig productportfolio, een aangescherpte pricingstrategie en kanaalkeuze. Daarnaast wordt er nog sterker gefocused op eenvoudige selfservice middels de Oxxio app. Met dit nieuwe campagneconcept en pay-off willen we hier brede bekendheid aan geven. Oxxio spreekt met een lage prijs en een intelligente en gebruiksvriendelijke app een duidelijke doelgroep aan. Die technologie stelt hen in staat om eenvoudig zelf hun energiezaken te regelen.”

Energieprijzen Oxxio vergelijken

Wilt u weten of Oxxio voor u een aantrekkelijke aanbieding heeft en wilt u deze vergelijken met de aanbiedingen van andere energieleveranciers? Dat kan gratis, snel en betrouwbaar! Start met energie vergelijken om een volledige en onafhankelijke energievergelijking te maken op basis van uw situatie en voorkeuren. U weet binnen enkele minuten welke leverancier de voordeligste keuze is.