Nieuws: De energieprijzen zijn verlaagd

Pakketverzekering

In de laatste jaren is een pakketverzekering steeds populairder geworden. Een pakketverzekering houdt simpelweg in dat u verschillende verzekeringen in een pakket stopt. Het voordeel daarvan is, is dat u vaak een fikse korting krijgt omdat u alles onder een verzekeraar verzekert. Bovendien betaalt u geen onnodige administratiekosten en prolongatiekosten voor verschillende pakketten, omdat het immers maar een pakket betreft. Wilt u graag een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Geef aan in welke verzekeringen u geïnteresseerd bent. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend.

Waarom een pakketverzekering aanvragen?

Een pakketverzekering aanvragen kent meerdere voordelen. Een pakketkorting is over het algemeen erg scherp. Men noemt dit ook wel een alles-in-1 pakketpolis, waarbij u zelf kunt kiezen welke verzekeringen u graag wilt. Wel is het natuurlijk belangrijk om goed te blijven vergelijken. Ook is het belangrijk dat u zich niet verzekert tegen bepaalde zaken waar u geen belang bij heeft. Uw voordeel zal dan immers snel weer in rook opgaan. Als u kiest voor een pakket, betaalt u vaak maar eenmalig administratiekosten. Soms betaalt u ook helemaal geen administratiekosten, omdat uw verzekeraar u simpelweg wel graag wil hebben. Als u zich direct verzekert tegen allerlei zaken, halen zij daarmee immers ook een grote klant binnen.

Is een pakketverzekering verstandig?

Is een pakketverzekering verstandig? Dat is in vrijwel alle gevallen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een dergelijke verzekering kent natuurlijk zijn voor- en nadelen. Een belangrijk voordeel is dat u maar eenmaal per maand prolongatiekosten betaalt. Ook worden overlappingen in bepaalde verzekeringen voorkomen. Bovendien heeft u slechts een aanspreekpunt. Soms is het bijvoorbeeld onduidelijk of iets nu bij de inboedelverzekering behoort of bij de opstalverzekering. Deze onduidelijkheden vallen weg, omdat u simpelweg slechts een verzekeraar heeft als aanspreekpunt. Dat zijn zeker voordelen waar u van geniet. Ook qua prijs kan het allemaal veel scherper zijn. Mensen die goed verzekerd willen zijn, en daarmee ook meerdere verzekeringen afsluiten, doen er vaak dus goed aan om zo’n verzekering uit te kiezen.

Professioneel uw pakket samenstellen

Alhoewel het pakket een aantal voordelen kent, kent het pakket ook zeker een aantal nadelen. Zo hoeft een pakketverzekering niet altijd voordeliger te zijn. Goed vergelijken is daarom ook bijzonder belangrijk. Via Vergelijk.com kunt u professioneel uw pakket laten samenstellen. U kunt meerdere verzekeraars vergelijken voor de beste deal. Een offerte opvragen is bovendien vrijblijvend, dus mocht u besluiten er niets mee te doen dan is dat uw goed recht.

Verzekeringen buiten het pakket houden

Bij een pakketverzekering bent u natuurlijk niet verplicht om alle verzekeringen hieronder af te sluiten. U kunt daarom ook bijvoorbeeld alleen kiezen voor een woonverzekering (opstalverzekering en inboedelverzekering in een) en bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering. U kunt bijvoorbeeld de autoverzekering of reisverzekering buiten beschouwing laten. Uiteraard kunt u zelf nagaan wat verstandig voor u is.

Soms laten mensen een rechtsbijstandsverzekering buiten het pakket. Het kan namelijk ook voorkomen dat u een conflict krijgt via uw verzekeraar. Het is dan niet erg handig om hier uw rechtsbijstandsverzekering te hebben. Ook voor reisverzekeringen zijn er diverse gespecialiseerde partijen. Mensen laten dit ook weleens buiten beschouwing. De autoverzekering is bovendien niet altijd goedkoper bij een pakketverzekering. Autoverzekeringen zijn altijd onderhevig aan prijsschommelingen en daarmee continu in beweging. Een échte autoverzekeraar is daarom vaak een betere keuze.

Een pakketverzekering vergelijken?

Wilt u graag een pakketverzekering vergelijken? Zorg er dan voor dat u ons offerteformulier invult. Uiteraard is uw aanvraag vrijblijvend en u kunt de tarieven simpelweg naast uw huidige verzekeringen houden. Is dit veel goedkoper? Stap dan over en bespaar. Zorg er wel voor dat u de juiste verzekeringen en dekkingen uitkiest. U kunt er in sommige gevallen veel geld mee besparen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Uiteraard helpen wij u meer dan graag.

Vergelijk.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord