Anode

Anode is een relatief onbekende leverancier van energie, maar dat neemt aan de andere kant niet weg dat ze al sinds 2001 in Nederland actief zijn en op die manier een uitgebreide ervaring op hebben weten te bouwen. Ze weten precies waar ze het over hebben en zorgen er als leverancier van energie voor dat u gebruik kunt maken van groene CO2-neutrale oplossingen. Wat dat betreft is Anode een interessante energieleverancier, die zeker de moeite van het overwegen in onze vergelijking waard is.

De weg omhoog

Anode is afgeleid van het Griekse woord ‘anodos’. Dit betekent ‘de weg omhoog’, waarmee het bedrijf aan wil geven dat het doorlopend op zoek is naar nieuwe methoden om de dienstverlening te verbeteren en ervoor te zorgen dat meer mensen gebruik gaan maken van groene energie. Juist door de grijze energie achter zich te laten probeer Anode ervoor te zorgen dat we als gehele samenleving een nieuwe stap kunnen maken. Men denkt daarnaast graag met u mee over innovatieve oplossingen, waardoor het bedrijf vooral in de zakelijke wereld veel waardering krijgt van haar klanten.

Internationaal actief

Anode is overigens niet alleen in Nederland actief, het is een bedrijf met meerdere vestigingen dat op basis daarvan kan beschikken over een enorme berg aan ervaring en kennis. Anode is actief in België, Zwitserland, Duitsland en Luxemburg, maar daarnaast dus ook in Nederland. De verschillende landen bieden de leverancier de mogelijkheid om de energie op een voordelige manier in te kopen en deze vervolgens tegen scherpe tarieven aan te bieden. Uiteraard kunt u daardoor rekenen op een flinke besparing op uw energierekening, op het moment dat u besluit om over te stappen naar Anode en daar vervolgens energie af te gaan nemen.

Groene stroom en gas

Anode is een groot voorvechter van groene energie en laat dat zien op het gebied van zowel stroom als gas. Het is natuurlijk niet mogelijk om groen gas te winnen, maar men zorgt er wel voor dat u hier op een CO2-neutrale manier gebruik van kunt maken. Dat betekent dat u alle energie op een klimaatneutrale manier kunt gebruiken en u een belangrijke steen bij kunt dragen aan een beter milieu voor ons allemaal. Anode hoopt er op die manier voor te kunnen zorgen dat we in Nederland op meer grote schaal groen gaan denken.

Thuis en bedrijven

Anode is er zowel voor thuis als voor bedrijven. Met name deze tweede doelgroep weet men goed te bereiken, aangezien de zakelijke contacten van een uitstekend niveau zijn. De consument weet Anode over het algemeen nog wat minder goed te vinden, maar daar lijkt verandering in te komen nu steeds meer mensen ze via de vergelijkingen weten te vinden. Maak gebruik van onze eigen vergelijking om na te gaan hoeveel u kunt besparen door over te stappen naar de energie van Anode. U kiest dan bovendien voor een zeer milieuvriendelijke leverancier, die alleen maar gebruik maakt van CO2-neutrale energie.

Plaats een reactie