Canaldigitaal

Canaldigitaal is een in Nederland niet zo bekende aanbieder van televisie. Men maakt er gebruik van televisie van de satelliet en is daarmee vooral in het buitenland ontzettend groot. Wat veel mensen niet weten is dat de tarieven in veel van de gevallen lager liggen dan bij de grote concurrenten die we over het algemeen veel beter kennen.

Televisie

U heeft bij Canaldigitaal onder andere de mogelijkheid om televisie af te nemen. U kunt dat thuis doet, maar wist u dat u uw schotelantenne ook op tal van andere plaatsen in kunt zetten? Kijk bijvoorbeeld televisie op het moment dat u in het buitenland zit, of wanneer u gebruik maakt van uw caravan. U kunt gewoon naar uw favoriete zenders kijken en u doet dat natuurlijk in HD. Daarnaast kunt u zowel op de camping als in uw vakantiehuis gebruik maken van de televisie van Canaldigitaal, waardoor u voortaan nooit meer iets hoeft te missen.

Televisie plus internet

Wilt u daarnaast gebruik maken van een snelle internet verbinding? Kies dan voor televisie plus internet van Canaldigitaal. U krijgt dan de beschikking over tot wel 50 HD zenders, de beste HD-kwaliteit (volgens de Consumentenbond) en meer dan 300 digitale TV-zenders. Dit zorgt ervoor dat er voortaan altijd wel iets op televisie is, op welk moment van de dag u ook wenst te kijken. Bovendien is het internet razendsnel en kunt u rekenen op een zeer scherpe prijs per maand.

Alles in 1 pakket

Wilt u liever gebruik maken van een alles in 1 pakket? Bij Canaldigitaal heeft u de mogelijkheid om zowel televisie, internet als telefonie af te nemen, uiteraard tegen een scherpe prijs per maand. U kunt televisie kijken naar zenders in HD, gebruik maken van het snelle internet en uw telefoon pakket op het moment dat u even bij wenst te kletsen of wat na wilt vragen. Met Canaldigitaal heeft u alles in huis om op een heel comfortabele manier gebruik te maken van de verschillende aansluitingen die u in huis beschikbaar heeft.

Pakket op maat

Wilt u graag zelf bepalen wat u aanschaft? Kies dan voor het maatwerk van Canaldigitaal. Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen of u bijvoorbeeld digitale TV af wenst te nemen, of u gebruik wenst te maken van het internet of dat u wellicht alleen wilt bellen. Zorg daarnaast voor de installatie door een professional, die die graag voor u komt uitvoeren. U kunt onbezorgd gebruik maken van de diensten en producten van Canaldigitaal, zodat u bijvoorbeeld heerlijk televisie kunt kijken.

Plaats een reactie