ConceptsICT

Concepts ICT is een aanbieder van internet, televisie/radio en telefonie die het graag persoonlijk houdt, om u net dat beetje extra service aan te kunnen bieden. Het is een onderneming waar u nog echt een ‘klant’ bent, in plaats van het nummer dat u bij andere aanbieders soms bent. Men maakt gebruik van een eigen klantenservice, die de mogelijkheid heeft om net dat stapje verder te gaan en u daarmee goed van dienst te zijn. Bovendien is Concepts ICT al sinds 2003 actief op het gebied van glasvezel. Dat zorgt ervoor dat men hier een uitgebreide ervaring mee heeft en u kunt rekenen op een uitstekende dienstverlening.

Televisie en radio

Concepts ICT biedt u onder andere de mogelijkheid televisie en radio af te nemen. Uiteraard kunt u hiernaast een interactieve recorder gebruiken, waardoor u televisie kunt kijken op het moment dat het u uitkomt. De recorder neemt het beeld standaard op, waardoor u de mogelijkheid heeft om de beelden terug te spoelen of juist een stuk over te slaan nadat u het beeld op pauze heeft gehad. Verder kunt u bij Concepts ICT rekenen op een uitgebreid aanbod aan films on deman, waardoor u er eenvoudig voor zorgt dat u een filmpje kunt huren en kijken op het moment dat u dit uit komt.

Internet

Op het gebied van internet kiest u bij Concepts ICT dankzij het gebruik van glasvezel voor een zeer snelle verbinding. Dit zorgt er niet alleen voor dat u bestanden snel kunt downloaden, dankzij de hoge uploadsnelheid kunt u die ook heel soepel versturen. Anders dan bij internet via ADSL of via de kabel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Dat betekent dat u bij Concepts ICT eindelijk echt gebruik kunt maken van de mogelijkheden van het internet, aangezien het ontvangen en versturen van bestanden en andere data altijd razendsnel gaat.

Telefonie

Telefonie zit bij Concepts ICT op een heel eenvoudige manier in elkaar, zodat u hier eigenlijk zo weinig mogelijk omkijken naar heeft. U kunt gebruik maken van een onbeperkt aantal belminuten, voor een vast bedrag per maand. Dat betekent dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Bovendien kunt u gewoon uw eigen nummer meenemen op het moment dat u telefonie af wenst te nemen bij Concepts ICT. U kunt daardoor overstappen zonder dat u er daadwerkelijk iets van gaat merken, behalve dat u aan het eind van de maand een scherp bedrag betaalt en er een klantenservice voor u klaar staat als er wat aan de hand is.

Overstappen

Wilt u eenvoudig overstappen naar Concepts ICT? Geen probleem, de klantenservice is u daar graag mee van dienst. Men zit er om u te helpen en doet dit dan ook, net zo lang tot u tevreden bent. Tijdens het overstappen betekent dit onder andere dat de klantenservice het werk voor u uit handen zal nemen, zodat u hier zelf niet mee aan de slag hoeft. In plaats daarvan hoeft u alleen maar te wachten tot op het moment dat u televisie kunt kijken, kunt bellen of gebruik kunt maken van het internet.

Plaats een reactie